Dolce&Gabbana Golden Leaves: Naočale za proljeće 2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.03.2014.

536

Dolce&Gabbana Golden Leaves

Dolce&Gabbana Golden Leaves

Ljubav marke Dolce&Gabbana prema sicilijanskom zlatnom brokatu dobila je svoj izraz u sofisticiranoj eleganciji nove kolekcije 'Golden Leaves'

Senzualni i izuzetno ženstveni oblici obogaćeni su ekskluzivnim raskošnim zlatnim detaljima koji podsjećaju na zlatne listiće razasute unutar kristalnog okvira. Rezultat je očaravajuće blistav spoj jedinstvenih i izrazito ženstvenih elemenata.

DG 4197: Legendarni četvrtasti model suptilnih dimenzija svojim izuzetno debelim okvirom naglašava skupocjeni detalj zlatnih listića na posebno oblikovanim ručkicama koje krasi i pločica s ugraviranim logotipom. Ove sunčane naočale dostupne su u četiri kombinacije boja koje ističu odsjaj zlatnih listića. To su boja pijeska ili svijetla prašnjavo ružičasta s gradualnim smeđim lećama te crna ili tamnocrvena sa sivim lećama.

DG 4198: Ove sunčane naočale blago mačkastog oblika, s posebno oblikovanim ručkicama i prednjim dijelom koji se stanjuje prema krajevima, u potpunosti su ukrašene detaljima zlatnih listića. Skupocjeni trodimenzionalni reflektirajući efekt dodatno je naglašen pozlaćenim logotipom na vanjskim stranama ručkica. Ovaj model dostupan je u sljedećim kombinacijama boja: smeđa ili pješčana s gradualnim smeđim lećama te crna s gradualnim sivim lećama.

DG 3174: Dizajn ovog četvrtastog dioptrijskog okvira profinjene elegancije dodatno je obogaćen ekskluzivnim detaljem zlatnih listića u acetatu, čiji odsjaj posebno dolazi do izražaja na fino oblikovanim ručkicama gdje je smještena i pločica s ugraviranim logotipom presvučena zlatom. Model je dostupan u tamnocrvenoj, crnoj i svjetloplavoj boji.


VIŠE O TEMAMADolce & Gabbanasunčane naočaledioptrijske naočale
Povezano