Doček Nove godine: 'We Found Love' u klubovima Gallery i Faces

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.12.2013.

5

Uđite u novi početak, novu godinu u potpuno novom, sretnom i ugodnom okruženju uz najbolju novogodišnju atmosferu jer upravo je novogodišnja večer početak svega što vas očekuje u 2014. godini, poručuju nam klubovi Gallery i Faces.


Gallery & Faces pozivaju Vas na jedinstven party za doček Nove 2014. godine, pod nazivom 'We Found Love 2014'

Doček će se održati na Jarunu s pogledom na "Zagrebačko more" uz spektakularan vatromet i event s bogatim programom koji uključuje ulaz u Gallery i Faces, piće dobrodošlice, osiguran catering kroz cijelu noć uz posebnu ponudu sushija koju za vas priprema catering Binimoto za VIP stolove uz šampanjac u ponoć te specijalni glazbeni program koji će vam osigurati DJ JOE2SHINE, AUTOMATIKK, DJ NIKK NORISS u Galleryju i DJ BAGY u Facesu.

Kupnjom ulaznice imate priliku biti dio nagradne igre u kojoj Gallery i Faces sretnog dobitnika/dobitnicu nagrađuju putovanjem u Pariz za dvije osobe na Valentinovo 14.02.2014. Sve to uz ekskluzivnu cijenu ulaznice od 150 kn kojom možete ući u dva kluba na sva tri eventa - pre party u Khala baru, doček Nove godine u Galleryju i Facesu te after party u klubu Faces.

Ulaznicu je moguće kupiti u Khala baru (Kaptol Centar) i Facesu (Jarun),a dodatne informacije i VIP rezervacije stolova moguće su na broj +385 91 3785 469 te na email: wefoundlove2014@gmail.com.


VIŠE O TEMAMAklub Galleryklub FacesGallery Clubdoček Nove godine
Povezano