Dobar House otvara novu sezonu u Petom Kupeu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.09.2023.

0

Aney F. Foto: Peti Kupe

Aney F. Foto: Peti Kupe

U goste zagrebačkom klubu Peti Kupe dolaze ukrajinski DJ Kirik te slovenski Aney F., a pratit će ih domaćini Elena Mikac i Tom Bug

Dobar House se vraća u Zagreb, spreman za novu sezonu house glazbe! U petak, 8. rujna u Peti Kupe dolaze Kirik, ukrajinski DJ i producent koji je imao vrlo uspješno izdanje za Dobar House, te Aney F., istaknuti slovenski DJ i producent, osnivač Innocent Music etikete.

Uspješan nastup Kirika na partyju u Rijeci ponukao je ekipu Dobrog Housea da ga ponovno pozovu. “Bili smo toliko zadovoljni njegovim setom da smo ga morali ugostiti i u Zagrebu i to što prije”, kažu.

Kirik je u ranim fazama svoje karijere prepoznao da produciranje glazbe nadilazi samo hobi te prerasta u strast. Njegova reputacija kao DJ-a naglo je porasla, zahvaljujući nastupima na nekima od najboljih underground partyja i klubova diljem Europe.

Također vodi vlastitu vinil izdavačku kuću – Memory Remains koja mu je omogućila da podijeli svoju glazbenu viziju sa svijetom, a zatim je pokrenuo i nekoliko drugih etiketa. Sva glazba s njegovih etiketa dostupna je na vinilu kao i digitalnim putem. Svjetski poznata Honey Dijon je Kirikovu traku 'For You' izdanu za Dobar House ovog travnja uvrstila na svoj PRIDE 2023 mix, a u svojim radio i live setovima puštali su je i Jamie Jones te Dombresky.

Aney F. je slovenski pionir minimal house scene i jedan od najuspješnijih tamošnjih DJ-a s gotovo dva desetljeća bavljenja glazbom iza sebe. Godine 2012. osnovao je Innocent Music, etiketu koja je postala jedna od deset najprodavanijih minimal etiketa na Beatportu.

Njegova izdanja objavili su ili puštali Jamie Jones, Erick Morillo, Nic Fanciulli, Hot Since 82, Richie Hawtin i Archie Hamilton, a rad njegove izdavačke kuće Innocent široko su podržale legende kao što su Marco Carola, Solomun, Seth Troxler, Danny Tenaglia i mnogi drugi. Steve Lawler nedavno ga je osobno pozvao da se pridruži njegovoj novoj aganciji Talent F1rst kako bi pokazao još više svojih sposobnosti na većoj platformi.

Kao i uvijek, Elena Mikac i Tom Bug sretni su što mogu biti domaćini ovog otvaranja sezone i pridružiti se postavi sa svojim prepoznatljivim setovima.


VIŠE O TEMAMADJ KirikAney FPeti Kupekoncerti u Zagrebu
Povezano