Do savršenih nogu bez puno muke: 5 najboljih trikova!

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 18.06.2019.

0

Foto: Stradivarius

Foto: Stradivarius

Uz naših 5 jednostavnih trikova do savršenih nogu koje ćete jedva čekati pokazati na plaži, ili u šetnji gradom u svojoj omiljenoj, ljetnoj odjevnoj komibnaciji!

U ljetnim mjesecima, više nego ikada brinemo o izgledu svojih nogu i ponekad, uskakanje u kratku, ljetnu odjeću, može biti zastrašujuće nakon zimskih mjeseci kada smo se skrivali ispod debelih slojeva odjeće. Lijepe noge rezultat su više faktora, no uz ovih nekoliko trikova, koje smo za vas izdvojili, bez puno muke ćete postići željeni rezultat!

1. Tjelovježba
Tjelovježba je neizbježan faktor u postizanju savršenih nogu, ali ona ne mora biti naporna i dosadna - puno možete postići i sami, bez zamornih odlazaka u teretanu! Počnite s nečim jednostavnim, poput šetnje umjesto vožnje tramvajem ili vožnje biciklom. Vaši će se mišići nogu sigurno učvrstiti!

2. Piling
Jednom, do dva puta tjedno napravite piling svojih nogu. Piling od kave, kojeg možete napraviti doma sami, odličan je ne samo za uklanjanje mrtvih stanica kože, već je i vrlo efikasan u otklanjanju celulita. Pažljivo ga umasirajte, zatim isperite vodom. Kava će potaknuti cirkulaciju te hidratizirati masne naslage, a vaše će noge biti sjajne i meke na dodir!

3. Uklanjanje dlačica
Brijanje, depilacija voskom ili pak lasersko uklanjanje dlačica - postoje zaista mnogobrojne tehnike. Odaberite onu koja vam najviše odgovara. Ipak, brijanje je jedna od češćih i bezbolnijih tehnika, a ako se koristite upravo njom, investirajte u dobru britvicu i pjenu za brijanje, kako biste postigli najbolji rezultat!

4. Hidratacija
Investirajte u dobru kremu za tijelo i nikako ne preskačite ovaj korak! Predivan izgled nogu sigurno nećete postići bez dobro hidratizirane kože. Poslije svakog tuširanja, uklanjanja dlačica te pilinga nanesite losion za tijelo na svoje noge kako biste postigli onaj savršeni, ljetni sjaj.

5. Zaštita od sunca
Pretjerano izlaganje suncu je vrlo nezdravo, no to ne znači da se morate odreći zavodljivog, preplanulog tena. Skratite vrijeme sunčanja kupnjom dobrog proizvoda za ubrzano tamnjenje. U trgovinama se mogu pronaći brojni “pekmezi” i kreme na biljnoj bazi koje će vam pomoći da ostanete zaštićeni, ali i preplanuli.


VIŠE O TEMAMASavjetifitnesstrikovi za ljetonoge
Povezano