Dječje tenisice za proljeće: 10 hit modela s popularnim cartoon likovima

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 19.02.2024.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Odličan način kojim ćete djecu motivirati na što više boravka na otvorenom upravo su dječje tenisice s omiljenim likovima iz crtića uz zabavne svjetlosne efekte na potplatama

Sunčanih dana sve je više i djeca su željna igranja i trčanja u prirodi, na livadama i u parkovima. Veljača je prijelomni trenutak kada toplu zimsku obuću zamjenjujemo nižim i lakšim modelima cipela i tenisica. 

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Planet obuća

Planet obuća

Vrijeme je da obuću svojih mališana osvježite najnovijim modelima dječjih tenisica koji će odmah osvojiti njihova srca, ali i pružiti potrebnu potporu i stabilnost njihovim stopalima.

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Odličan način kojim ćete djecu motivirati na što više boravka na otvorenom upravo su dječje tenisice s omiljenim likovima iz crtića uz zabavne svjetlosne efekte na potplatama. Provjerite novu kolekciju dječjih tenisica u Planet obući i otkrijte zašto su ove tenisice nezaobilazan dio obuće vaših mališana ovog proljeća.

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća


Sigurnost i udobnost na prvom mjestu

Kada je riječ o dječjim tenisicama, sigurnost je od najveće važnosti. Ove tenisice osiguravaju stabilnost i potporu dječjih stopala tijekom kretanja, osiguranu vezicama i posebno, čičak trakama. Udobne i fleksibilne potplate pružaju potreban potporanj u igri i nestašnom trčanju. Potplate izrađene od robusnih gumenih materijala smanjuju rizik od klizanja i padova.

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća


Stilski elementi dječjih tenisica inspirirani crtićima

Zamislite cool dječje tenisice ukrašene omiljenim likovima iz crtića! Wow! Od Mickey i Minnie Mousea do Spidermana, od Barbie do Frozen, od Paw Patrol do Batmana i Sonica, od Ariel do Pikachua, ove tenisice donose svijet omiljenih cartoon junaka direktno na dječje noge. Vesele boje i detalji inspirirani crtićima čine ih neodoljivima za male obožavatelje animacije i dodaju važan element u njihov izgled. Pogledajte odličan izbor tenisica za dječake i tenisica za djevojčice koje ovog proljeća čine najbolji izbor za nošenje u vrtić ili školu, te za igru i slobodno vrijeme.

Lagane i jednostavne za nošenje


Roditelji cijene praktičnost, a čičak trake osiguravaju jednostavno, brzo i praktično nošenje tenisica, te lako za djecu da ih sama obuju i skinu, potičući tako njihovu neovisnost i samopouzdanje. Nema više muka s vezicama ili traženja pomoći – ove su dječje tenisice dizajnirane za nošenje s lakoćom!

Planet obuća

Planet obuća

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Osvijetlite korake svjetlosnim efektima na potplatama!

Proljetni sumrak nikada nije izgledao tako magično! Sa cool svjetlosnim efektima na potplatama ili stražnjem dijelu, ove dječje svjetleće tenisice svaki korak čine zabavnom avanturom! Djeca se beskrajno zabavljaju bljeskajućim LED lampicama dok hodaju, aktivirajući ih svakim novim korakom, što unosi dodatni element uzbuđenja njihovoj igri.

Sve modele dječjih tenisica potražite u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAtenisicePlanet obućadječje tenisicetenisice za dječaketenisice za djevojčicedječje svjetleće tenisice
Povezano