DJ Hot Since 82 na maksimirskim teniskim terenima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.05.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

U Zagrebu će DJ Hot Since 82 nastupiti prvi put, i to u petak, 26. svibnja od 17 do 02 sati na središnjem terenu Teniskog centra Maksimir

Nastavlja se zabava u Zagrebu. Od prvog velikog BSH-a eventa koji se održao nedavno, kao da je grad živnuo. Sada, jedan od najboljih hrvatskih glazbenih brendova, već idućeg petka najavljuje novo veliko gostovanje. Engleski DJ Hot Since 82 dobro je poznat hrvatskoj i svjetskoj publici. U Zagrebu će nastupiti prvi put i to u petak, 26. svibnja od 17 do 02 sati na središnjem terenu Teniskog centra Maksimir.

Ovaj karizmatični Englez iz Leedsa prve svirke imao je za društvo već s 14 godina. Sa 17 je već počeo puštati u open air klubovima, da bi već godinu kasnije njegovi after partiji postali najposjećeniji. Danas je redoviti gost i rezident na Ibizi, kao i na brojnim svjetskim festivalima. Njegov nastup na dubrovačkoj tvrđavi Revelin u sklopu Cercle zauzima središnje mjesto na njegovim društvenim mrežama.

Interes za njegov zagrebački nastup idućeg petka je ogroman. Neke od posljednjih ulaznica mogu se kupiti u sustavu Entrio.hr.

Brend BSH ponovno postavlja ljestvicu više. Ne samo da su sjajno započeli godinu glazbenim gostovanjima, već i širenjem partnerstva s inozemnim partnerima, najavljuju nabolje ljeto do sada.

Nakon Zagreba, Hot Since 82 još će samo jednom nastupiti ovog ljeta u Hrvatskoj i to 12. kolovoza u Cave Romane u Vinkuranu, Medulin


VIŠE O TEMAMAHot Since 82koncerti u Zagrebu
Povezano