Divne nijanse sjenila koje savršeno ističu smeđe oči

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 31.08.2023.

0

Sjajna sjenila za smeđe oči

Sjajna sjenila za smeđe oči

Ako ste se pitali koje nijanse sjenila izabrati kako biste najbolje istaknuli i naglasili svoje smeđe oči, pročitajte i otkrijte.

Smeđe oči među najčešćom su bojom očiju, međutim to ih ne čini ništa manje posebnima. Dapače, svake su posebne na svoj način jer se pojavljuju u različitim smeđim tonovima i podtonovina pa mogu biti tamnosmeđe, boje meda, zlaćane ili slično. Iako su divne same po sebi, nije na odmet ponekad dodatno istaknuti njihovu ljepotu uz malu pomoć make-upa, a za to su najbolja upravo sjenila. Ipak, važno je dobro odabrati nijansu kako bi smeđa boja očiju posebno došla do izražaja.

Smeđim očima pristaju razne boje, no ako ih želite posebno istaknuti, najbolje je odabrati neku od varijacija zlatnih boja, ružičastih ili srebrnih. Osim toga, smeđim očima posebno dobro stoje i razne “nude” nijanse. U nastavku smo izdvojili pet odličnih sjenila u nijansama koje će bez sumnje divno pristajati uz smeđe oči i koje će naglasiti njihovu prirodnu ljepotu. Isprobajte ih i postignite neodoljiv i zavodljiv pogled i izgled očiju o kakvome ste oduvijek sanjali.

1. MAC - Extra Dimension Eye Shadow; A Natural Flirt


Foto: MAC

Foto: MAC


2. L’Oréal - Age Perfect Cream Eyeshadow; Opal Pink


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Bourjois - Little Rund Pot Mono; Blanc’voutant


Foto: Bourjois

Foto: Bourjois


4. Wet n Wild - Color Icon; Brass


Foto: Wet n Wild

Foto: Wet n Wild


5. Revolution - Ultimate Eye Look; Quartz Crush


Foto: Revolution

Foto: RevolutionVIŠE O TEMAMAMacLorealBourjoisWet n WildRevolutionsjenilapalete sjenilabeautymake-up
Povezano