DIESEL nakit za proljeće 2019. fuzija je stila i 'edgy' detalja

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.03.2019.

1

Novi dizajn i materijali inspirirani vintage stilom glavna su obilježja proljetne kolekcije Diesel nakita

Ova 'edgy' kolekcija donosi fuziju poliranog čelika s crnim akcentima u ahat kamenu i hematit mineralu. Odvažni, ali vječni, komadi nakita u kolekciji imaju bogati i mehanički look, a omogućavaju kombiniranje više komada odjednom.
Snažan kontrast inspiriran mehaničkim dizajnom čine ogrlica s dvostrukim privjeskom, tj. vojničkom pločicom i ogrlica s dvostrukim prstenom. Pillar kolekcija nakita originalno je inspirirana manžetama. Ta inspiracija posebno se ističe na dva modela čeličnih prstena - oni u čeličnom okviru pridržavaju negativ pečata koji se uzdiže poput skulpture u kamenu, a prikazuju Diesel ikonu centriranu u crnom te plavom afričkom kamenu. Tri različita modela narukvica inspirirana su Dieselovom ikonom koja simbolizira utjecaj street arta.
Odaberite svoj omiljeni komad iz proljetne kolekcije Diesel nakita i svom looku podarite urbani “edgy” pečat. Diesel nakit iz najnovije Pillar kolekcije potražite na www.horaplus.hr ili na kontakt broj 01 4697 786.

VIŠE O TEMAMAnakitDieselHora Plusnarukviceogrliceprstenje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se