Diesel lansirao izvrsnu traper kolekciju za jesen 2021.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.08.2021.

0

Diesel

Diesel

Glavna isporuka denima za jesen/zimu 2021. kompletira Prefall ponudu bojama, lookovima i materijalima. Održivost je novi smjer i novo poglavlje Diesel trapera.

Ponuda je proširena te se koriste pamuk BCI, reciklirana vlakna, Polygiene i suradnja s CANDIANI, najboljom svjetskom tvornicom u proizvodnji premium trapera. Održiva praksa se širi i na detalje poput ukrasa koji sadrže manje plastike.

Novi komercijalni modeli zaokružuju traper ponudu u muškoj i ženskoj kolekciji.  DNA segment je proširen i velika je pozornost skrenuta na detalje i kozmetiku poput kožnih zakrpa.

U muškoj kolekciji predstavljen je ravan model traperica: D-VIKER u dva Selvedge tretmana. U kolekciji su dostupna i dva nova bootcut modela: D-VOCS s užom nogavicom i D-JEFFERR čija se nogavica od koljena širi. Inspiracija oba modela dolazi od moderne ikone Travis Scotta. Oba modela idealno prianjaju uz visoke tenisice te osnažuju sveukupni Diesel look. Novi premazi, samt i baršun šire ponudu klasične ponude trapera. Novi materijali predstavljeni su kroz sezonske zemljane boje koje kompletiraju ponudu.

Foto: Diesel

Foto: Diesel

U ženskoj kolekciji traperica predstavljen je samt u sezonskim bojama s trapez nogavicom i dostupan je u tri boje – nježnoj ružičastoj, tamosivoj i beige. Ženstvena tailoring ponuda vidljiva je u trapericama D-EBBEY I WIDEE, u JoggJeans palazzo hlačama te jakni s odvojivim džepovima. D-PLATA model traperica u crnoj i vintage boji kompletira ponudu.

Ženska kolekcija trapera za jesen 2021. donosi tri nova modela: D-AIR novi ravni boyfriend kroj, D-LAYLA novi uski model s niskim strukom i D-ARCHY novi uski model visokog struka.

Clubbing tema proširena je kroz JoggJeans ponudu u ženskoj ali i muškoj "Game Over" ponudi. Nova interpretacija JoggJeans ponude nudi traperice s premazom koji izgleda kao da je od kože.

Satenske trake sada su dostupne samo u Made in Italy i Distressed in Italy ponudi.


VIŠE O TEMAMADieseltrapericedenimženske traperice
Povezano