Diesel donosi nezaboravan traper za jesen

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.09.2020.

0

Foto: Diesel

Foto: Diesel

Dieselova kampanja za jesen 2020 ukorijenjena je u dugogodišnji element trapera: sjećanje. Traper postaje bolji s vremenom i postaje svojevrstan nosivi zapis vremena.

Tragovi olovke na džepu? Crteži za vrijeme dugog leta prema udaljenoj destinaciji? Oštećeni rubovi trapera? Od ludog partijanja u Berlinu. Traper prikuplja trenutke bez obzira na sve; niti 2020 ne može otkazati sjajan par traperica.
U godini koja je definirala generaciju, Diesel poziva ljude širom svijeta da proslave lijepe uspomene umjesto planova koji su stavljeni na čekanje i s ponosom pokažu i nose te neočekivane momente. Za sva putovanja, događanja, partije, planove, ceremonije i sve što se nije dogodilo u 2020 godini pronašli smo priliku kako ispričati neobične priče o uspostavljenim vezama, zabavama te kako pronaći pozitivan aspekt u najgorim neočekivanim situacijama i događajima.
U središtu jesenske kampanje je Dieselova kolekcija trapera. Kroz poseban portal na www.diesel.com svatko će moći personalizirati kožnu etiketu na traperu s nečim u čemu nije ove godine mogao sudjelovati (a planirao je). Namjera je obilježiti ono što nije učinjeno i trenutak stvaranja sjećanja koji su uslijedili u odsustvu tih planova. Rođendanska proslava je otkazana? Proslavite je prisjećajući se prijašnjih. Surf kamp odgođen? Stvorite uspomenu što je moglo biti i upotrijebite kao inspiraciju za budući datum – uvijek uz svoj omiljeni  nezaboravni traper.  

Diesel

Diesel

Dvomjesečna platforma slijedi priče raznih talenata poput Evan Mocka, skateboardera i modela. Kao stanovnik New Yorka, odlučio je otići u izolaciju na Mallorcu ponovno se povezati s prirodom. Talijansko-američka glumica Julia Fox za vrijeme 'lockdowna' neočekivano je obnovila ljubav. Donte Colley postala je aktivnija u borbi za ono što je ispravno.

VIŠE O TEMAMAtrapericeDieseldenim
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se