Diesel Black Gold žensku kolekciju seli iz New Yorka u Milano

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.11.2015.

4

Revija Diesel Black Golda | Arhivska fotografija

Revija Diesel Black Golda | Arhivska fotografija

Diesel Black Gold, napredna suvremena linija Diesela, pokazat će svoju kolekciju za žene u Milanu, počevši s kolekcijom jesen/zima 2016.

Promjena označava značajnu prekretnicu za liniju i njenog kreativnog direktora Andreasa Melbostada, čiji su pristup nepoštovanju i inovativne tehnike već stekli veliko priznanje tijekom New York Fashion Weekova. Ključni stup strateškog razvoja Diesela, Diesel Black Golda je spreman za nove izazove u konkurentskom i poticajnom okruženju.
Linija je već dio Camera della Moda kalendara sa svojom kolekcijom za muškarce : ovaj potez će pribliziti  dvije kolekcije, s ciljem osiguravanja konsistentnog pristupa i jedinstvene vizije.
"Diesel Black Gold je narastao za samostalni uspjeh i sada je zreo za sljedeće poglavlje. Milano je pravo mjesto u pravom trenutku -prije svega, zbog svoje snažne poslovne orijentacije, ali i zato što je dokazano u zadnjih sezona da daje priliku svježim novim imenima, osim najvećih modnih marki. Ja čvrsto vjerujem u talijanski modni sustav, te u promicanje talijanske izvrsnosti: moje osobno zalaganje u odboru Camera dellaModa to dokazuje", izjavio je Renzo Rosso, predsjednik i osnivač Dieselove matične grupe OTB.

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Golda, dodaje "Bila je čast biti dio New York Fashion Weeka proteklih sezona, bio je  to jako inspirativan proces otkrivanja i stalnog razvoja.Ipak, za talijanski brand u Milanu je vrsta povratka kući. U isto vrijeme, Diesel Black Gold zadržava svoj snažni međunarodni stav, a naša vizija budućnosti je globalna kao i uvijek".

VIŠE O TEMAMADiesel Black GoldAndreas MelbostadNew York Fashion WeekDieselMilan Fashion WeekRenzo Rosso
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se