Diesel na NYFW-u predstavio prilagođeni Samsung Gear S

Piše: CroModa, New York, Zagreb
Objavljeno 10.09.2014.

2

Diesel Black Gold x Samsung Gear S

Diesel Black Gold x Samsung Gear S

Diesel je za Samsunogovo 'čudo od sata' izradio prilagođene narukvice koje je predstavio na New York Fashion Weeku

Andreas Melbostad, kreativni direktor Diesel Black Golda, interpretirao je prilgaođene modne dodatke za Samsung Gear S koji su imali debi na reviji DBG-a za proljeće/ljeto 2015. održanoj jučer na New York Fashion Weeku. Koristeći inovativnu tehnologiju Samsung Gear S kao temelj, kreativni tim Diesel Black Golda stvorio je kolekciju jedinstvenih komada, u različitim oblicima, bojama i detaljima, a sve karakterizira kultni stav naprednog suvremenog branda. Elementi nove proljetno-ljetne kolekcije inspirirani su visoko stiliziranim rock zvijezdama novog vala i teškim rockabilly junakinjama.
"Zalažemo se za razvijanje s uradnje s brandovima koji nadahnjuju modu i osnažuju ljude da izraze svoj ​​osobni stil", rekao je Younghee Lee, izvršni potpredsjednik za globalni marketing, IT & Mobile divizije na Samsung. "Naše partnerstvo s Diesel Black Goldom  je ključno, i to dodatno pokazuje jedinstvo mode i tehnologije, kao i način na koji se nosivi uređaji i dalje sve više isprepliću u svakodnevnom životu."
Samsung i Diesel surađivat će i na pripremi 360 videa Diesel Black Goldove revije koja će se prikazivati na Samsung Gear VR.

VIŠE O TEMAMADieselSamsungAndreas MelbostadSamsung Gear SYounghee LeesatoviDiesel Black GoldNYFW
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se