Diane von Furstenberg o Gallianovom antisemitskom ispadu

Piše: T.D.
Objavljeno 08.03.2011.

0

Gallianov šovinistički ispad komentirala je i Diane von Furstenberg, američka dizajnerica čija je majka preživjela holokaust

Gallianov šovinistički ispad komentirala je i Diane von Furstenberg, američka dizajnerica čija je majka preživjela holokaust

Diane von Furstenberg

Diane von Furstenberg

Antisemitski ispad pijanog Johna Galliana već danima potresa modnu industriju. Nakon glumice Natalie Portman, koja je izjavila da više ne želi imati ništa s bivšim kreativnim direktorom Diora, oglasila se i  dizajnerica Diane von Furstenberg, jedna od najutjecajnijih osoba američke modne scene. Njezina reakcija posebno je interesantna jer su Hitlerovu mašineriju zla na svojoj koži osjetili njeni roditelji.

> Natalie Portman: Ne želim imati ništa s Johnom Gallianom!

> Riccardo Tisci, Hedi Slimane ili Haider Ackermann umjesto Galliana?

"Kao kći ljudi koji su preživjeli holokaust, naravno da njegov ispad smatram apsolutno neprihvatljivim. Nesumnjivo je da je Galliano provocirao, ali svima je jasno da nije bio u normalnom stanju", kazala je 64-godišnja belgijsko-američka dizajnerica u TV showu popularne Gayle King. Na pitanje smatra li da je Galliano zasluženo dobio otkaz, Diane je diplomatski odgovorila kako nije na njoj da sudi o tome. Pogledajte video:

{youtube}H7BxNZS6VUE{/youtube}
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se