Detoks ruku i noktiju je bitan, jeste li ga isprobali?

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 13.04.2023.

0

Foto: Ruža Institut

Foto: Ruža Institut

Riječ je o tretmanima za ruke i stopala s proizvodima koji sadrže prirodna antibakterijska sredstva koja liječe male ozljede kože te osiguravaju pravilno vlaženje tkiva

Detoks ruku i noktiju izuzetno je bitan, kao što je bitan i detoks vlasišta i cjelokupnog tijela. "S tim terminom se možda do sada niste susreli, no budući da mi u Ruži idemo korak ispred trendova, tako predstavljamo i 'Nail & Detox Hand Spa'. U ovom tretmanu koristimo proizvode Bastien Gonzales, brenda za njegu noktiju, ruku i stopala nazvanom prema svom osnivaču, kojeg mnogi spremno nazivaju 'kraljem pedikure'. Radi se o potpuno novom pristupu krhkim i lomljivim noktima, te suhoj i umornoj koži koja je već nekoliko godina proglašen najboljim spa tretmanom", kažu iz Ruže.

Riječ je o tretmanima za ruke i stopala s proizvodima koji sadrže prirodna antibakterijska sredstva koja liječe male ozljede kože te osiguravaju pravilno vlaženje tkiva. Ujedno ona obnavljaju i oštećena tkiva, dok ekstrakt maline pruža konačan zdrav dodir. U svom sastavu Bastien Gonzales proizvodi imaju eterična ulja, ulje marelice, kalendule i vitamin E koji umiruju i jačaju površinu nokta, kao i okolnu epidermu te bolne kutikule. Kombinacija esencijalnih ulja i ljekovitih biljaka omekšava kutikule i štiti teksturu nokta od svakodnevnih nadražaja.

Tretman započinje senzacionalnim uređajem Spa Mistom koji vodenom maglicom otvara naše pore na koži ruku ili stopala čime se omekšava koža te smanjuje napetost i težina mišića. Pritom omogućuje dubinsku hidratizaciju i penetriranje aktivnih sastojaka u dublje slojeve kože ruku, čime je ona nahranjena i hidratizirana, a sami sastojci dulje vremena djeluju.

Foto: Ruža Institut

Foto: Ruža Institut

Zatim se pilingom uklanjaju mrtve stanice kože za mladolik i svjež izgled. Nakon pilinga nanosi se krema koje koži i noktima pruža 72-satnu hidrataciju uz iznimno regeneriranje kože, a uz pomoć Spa Mista njihova djelotvornost je još veća te sastojci prodiru duboko u kožu.

U ovom tretmanu detoksicira se i ploča noktiju, jer u lakovima i trajnim lakovima za nokte postoje pigmenti koji su toksični, bez obzira koliko kvalitetni lakovi bili, te je potrebno s vremena na vrijeme ostaviti naše nokte da dišu – ili u potpunosti bez laka za nokte ili koristeći organske lakove kao što su to Kure Bazaar, koje koristimo u Ruža salonima. Ploču nokta ojačavamo i laštimo perlama bisera i tako nokti prirodno izgledaju izrazito sjajni, osnaženi i možemo ih neko vrijeme nositi bez laka za nokte.

Foto: Ruža Institut

Foto: Ruža Institut

Ako ipak poželite nositi boju, stručnjaci iz Ružinih salona savjetuju korištenje Kure Bazzar lakova za nokte, koji koriste prirodne sastojke. Ritual se završava poliranjem noktiju njegujućom pastom od perli bisera, koja popunjava nepravilnosti nokta i daje mu čvrstoću i izniman sjaj. U njemu možete uživati u salonima Ruža Institut Kerastase na adresi Vlaška 65 i Ruža Pure Aveda na adresi Dežmanova 5.


VIŠE O TEMAMApedikuranjega rukuRuža Institut Kerastasenjega noktijuBastien Gonzalesmanikura
Povezano