DeLight donosi izvrsnu mini kolekciju za blagdane

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.12.2020.

0

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Doček Nove u novoj haljini savršen je način za osvetu godini na izmaku. Za jaku dozu inspiracije pobrinuo se hrvatski brand DeLight.

Godina koja je na izmaku po mnogočemu je utjecala na naše živote, koja nam je svima pomrsila planove, uzimala nam je komad po komad dijelove ustaljene svakodnevice, 'otela' nam je i Advent, ali ne mora nam 'ukrasti' Božić i doček Nove godine.

Te dvije prigode možemo iskoristiti najbolje što možemo, jer tko zaslužuje više da se osjećamo dobro u svojoj koži nego mi sami i naši najbliži? A kako bolje provesti posljednju noć u godini nego u fantastičnom i blještavom izdanju, posuti srebrnim šljokicama i obgrljeni luksuznom svilom? Doček Nove godine u novoj haljini savršen je način za osvetu godini na izmaku.

I u trenucima kad nema pompoznih proslava i izlazaka, nova haljina koju ćete darovati sami sebi i u njoj izgledati kao princeza, odlična je ideja.

DeLight

DeLight

"Kad razmišljam o blagdanima, u glavi uvijek imam blještavilo i malenu dozu glamuroznosti, i upravo sam takvom osmislio i ovu mini kolekciju. Nikad nisam bio od onih koji će Novu godinu dočekati u trenirci pa makar je dočekao i kod kuće, a ovu posebno ne vidim takvom. Trebamo 2020. ispratiti sa stilom i osjećati se dobro i tu slavljeničku noć okruženi najmilijima kod kuće", zaključuje Ivan Friščić.

DeLight

DeLight

Poznat po divnim krojevima koji savršeno ističu žensku siluetu, sjajan hrvatski modni brend DeLight by Ivan Friščić, za nadolazeće dane pripremio je savršenu mini blagdansku kolekciju, koja odiše dobrim vibracijama s naglaskom na šljokičasti disco moment, a to je upravo ono što nam treba, kako bi na najbolji mogući način dočekali 'ljepšu budućnost'.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Ivan je popularnost među pripadnicama ljepšeg spola stekao upravo radi svojih vječnih komada koji nikad ne izlaze iz mode, a za božićne i novogodišnje kućne tulume pripremio je divnu liniju all-time nosivih klasika, samo s jednim svečanijim pomakom.

Kolekcijom tako prevladavaju haljine izrađene od svile i metaliziranih niti (lurexa); a ističu se i mala srebrna haljina od šljokica; smoking od vune, svile i lurexa; mala crna haljina od vune i elastina i statement kaput od buklea.

Nadia Cvitanović

Nadia Cvitanović

Inspiracija za vizuale kampanje, kao i samu kolekciju, bio je disco glam 1970-ih i 1980-ih prenesen na atmosferu ludih tuluma koji će nam svima ove godine zasigurno nedostajati, no to nije razlog da se ne uredimo za kućni party koji može doseći i bolju atmosferu, zar ne?

Vrhunski krojevi i najkvalitetnije prirodne tkanine podrijetlom iz Italije, poput svile i viskoze, temeljne su odrednice svake kolekcije, pa i ove, kojom se posebno ponose, a uz to smatraju kako je sad više nego ikad važno podržati hrvatske proizvođače, pa i domaći dizajn. Kao glavni razlog nove kampanje Ivan ističe da odjećom želi ugoditi vjernim klijenticama, kao i svim budućim. Kolekciju kreira s ciljem da se u njoj osjećaju zanosno, samouvjereno i moćno. Unatoč izazovnim vremenima, trudi se ostati dosljedan svom tempu i marljivo smišlja i radi na kolekcijama te nastoji pokazati kako je i dalje tu, za njih.

Foto: Matea Smolčić Senčar

Foto: Matea Smolčić Senčar

Kao zvijezda blagdanske DeLight kolekcije izvrsno se snašla glumačka zvijezda Nadia Cvitanović, sjajno utjelovivši disco glam djevojku. I inače obožavateljica odjevnih komada s Ivanovim potpisom, Nadia je izjavila:

"Od prvog dana kad je stupio na scenu, DeLight ima jasan cilj – stvarati i kreirati odjevne komade za žene koje znaju što žele, žene koje cijene kvalitetu tkanine i umijeće izrade jer se odjeća izrađuje na način na koji se to radilo u minulim desetljećima kad su te karakteristike bile standard, a danas su postale luksuz. Ova zavodljiva blagdanska kolekcija sve je to i više, s jednom itekako potrebnom dozom optimizma i raskoši koju želimo i možemo priuštiti sami sebi".

Fotografije potpisuje Matea Smolčić Senčar, za make-up je bila zadužena Mihaela Dodić, za frizuru Draška Topić, a za kreativno vodstvo Davide Rossetti.


VIŠE O TEMAMAparty haljineDeLightIvan Friščićhaljinehaljine za Novu godinuNadia Cvitanović
Povezano