Deichmann predstavlja trendove za jesen/zimu 2013/2014.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.12.2013.

949

Deichmann se i ove sezone pobrinuo da vam na jednom mjestu bude dostupna obuća po najnovijim modnim trendovima

Deichmann za jesen/zimu 2013/2014.

Deichmann za jesen/zimu 2013/2014.

Najveća europska obiteljska kompanija Deichmann predstavlja široku ponudu trendi obuće i modnih dodataka za aktualnu 'hladnu' sezonu po 'vrućim' cijenama.

Što nositi i kako da obuća savršeno nadopunjava naš dnevni i večernji stil, pitanje je s kojim se susrećemo na završetku ljetnih mjeseci ili prilikom promjene trendova. Deichmann se i ove godine pobrinuo da vam je na jednom mjestu dostupna obuća po najnovijim modnim trendovima.

Šarene i udobne sportske tenisice nepogrešiv su dodatak svake ležerne i elegantne garderobe dama koje prate trendove te koje se ni u sportskim tenisicama ne žele odreći nekoliko centimetara visine. Zato u vašem omiljenom Deichmannovom dućanu nećete moći odoljeti trendi sportskim tenisicama sa skrivenom petom. Za elegantan i udoban korak Deichmann se pobrinuo s trendi niskim gležnjačama i 'loafer' mokasinama.

Grunge je postavio nove snažne modne trendove. Kožne motorističke cipele i čizme na vezanje upotpunjuju svaki buntovnički stil, koji je nakon devedesetih godina ponovo zaživio na modnim ulicama.


VIŠE O TEMAMADeichmanncipeleštikletenisice na petučizmetorbicetorbetorbe s resicamagležnjačeloaferice




Povezano