Danijela Martinović u zagrljaju mladih vaterpolista

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.05.2013.

20

Danijela Martinović na Narodnom radiju

Danijela Martinović na Narodnom radiju

Danijela je u gostima kod Dalibora Petka, nastupom uživo na Narodnom radiju, svirala harfu, šarmirala vaterpoliste te dobila zadatak od mame: 'Moraš rodit!'

Splitska glazbenica Danijela Martinović koncertom uživo na Narodnom radiju hrvatskoj je javnosti otkrila dosad neke nepoznate činjenice iz života i karijere, ali i oduševljeno prihvaćala sve skrivene goste i zadatke koje je pred nju stavljao domaćin Dalibor Petko.
Jedno od njih bilo je i dolazak dva mlada, zgodna vaterpolista Mladosti Ante Vukičevića i Marka Pavičića, koji su Danijeli otkrili kako se upravo njene pjesme slušaju nakon pobjeda, te kako je ona omiljena glazbenica ovih vodenih junaka. Dvojica vaterpolista iznenadili su Danijelu došavši u majicama s njenim likom, koje je Danijela s veseljem potpisala te najavila da uskoro dolazi bodriti Žapce i na tribinama.
Danijela između dvije vatre

Danijela između dvije vatre

"Totalno sam zbunjena, jer su stigla dva zgodna momka. To da vaterpolisti slušaju moje pjesme je informacija koja me istinski raduje. Još ako je to pridonjelo kakvoj pobjedi, gdje će mi biti kraj, umislit ću se. Zaista sam počašćena" - rekla je sinoć Danijela.

VIŠE O TEMAMADanijela MartinovićDalibor PetkoNarodni radioMarko PavičićAnte Vukičević
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se