Dani vjenčanja: Hrvatske zvijezde u raskošnim vjenčanicama

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.10.2012.

35

U sklopu Dana Vjenčanja 2012. održana je Gala humanitarna modna revija za Kliniku za dječje bolesti Zagreb

Ekskluzivnu premijeru najnovije kolekcije vjenčanica za 2013. prikazao je Royal Bride, kolekcije vjenčanica, večernjih haljina i odijela Vesna Sposa, Nancy, Atelier Hera, In Moda, Bety, Linea Exclusive, Marka by Marija Cvitanović, a kolekcije odijela modne kuće Kotka, Croata i Men's stuff.
Uvod u revije bio je spektakularni Gold performans zlatarnice Prahir sa ekskluzivnim nakitom. Revije vjenčanica, večernjih haljina i odijela nosile su poznate hrvatske manekenke i manekeni Ivana Ergić, Katarina Prnjak, Iris Rajčić, Iva Dragović, Sandra Zadro, Sarah Ćosić, Antonio Marušić, Antonio Šincek i brojni drugi.
Pistom su prošetale i poznate osobe iz društvenog života - Iva Jerković i Elizabeta Burg za Royal Bride, Ana Rucner i Jelena Badovinac za Vesnu Sposu, Zoran Mamić i Robert Kovač za Kotku, Pamela Ramljak i Lidija Bačić za Nancy, Marijana Batinić za Atelier Hera, Josipa Pavičić Bernardini i Antonela Malis za Bety, za Croatu Bojan Jambrošić, Boris Kosmač za Men's stuff, Anica Kovač i Sandra Sagena za Lineu Exclusive, Nera Stipičević i Iris Androšević Pinjuh za Marku by Marija Cvitanović. Posebnu pozornost publike izazvali su Boris Đurđević u odijelu Croata , koji je pistom prošetao sa novom djevojkom Valerijom Novak te Amar Bukvić u odijelu Men’s stuff držeći za ruku svoju lijepu Almu Vukičević.

Humanitarnu modnu reviju vodili su  Antonija Blaće i Frano Ridjan.
 
Dani Vjenčanja 2012. održavaju se u paviljonu 8 na Zagrebačkom velesajmu, a otvoreni su još u subotu i nedjelju od 10-20h. Svako jutro, posjetitelji i izlagači moći će se razbuditi uz besplatnu kavicu ‘’Dobro jutro uz Franck’’ i Electrolux.

VIŠE O TEMAMADani vjenčanjavjenčanicevečernje haljineVesna SposaAtelier HeraLinea ExclusiveMarka by Marija Cvitanovićzlatarnica PrahirAnica KovačZoran MamićSarah ĆosićIva JerkovićAna Rucner
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se