Crvena jabuka priprema spektakl na Valentinovo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.12.2022.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Crvena Jabuka već pri samoj najavi svog velikog koncerta na samo Valentinovo, koji će se održati u Areni Zagreb, ostala je ugodno iznenađena

U samo nekoliko dana planule su sve VIP ulaznice. Iako su svjesni kakvu vojsku obožavatelja imaju i činjenice da su se generacije zaljubljivale upravo uz njihove stihove pjesama i njih je brzina rasprodanih ulaznica iznenadila.

- Da, ispada da se dugo čekalo na ovaj koncert, ali prije kad smo htjeli onda nije bilo termina, a i obujam posla je uvijek bio takav da nismo stizali. Ali nije nikad kasno, za pravi stvar je uvijek pravo vrijeme pa tako i za ovaj koncert u Areni Zagreb. Sada je pravo vrijeme. Ljubav treba slaviti ne samo jedan dan, nego 365 dana u godini. - rekao je Žera povodom koncerta

Radi velikog interesa, organizatori su odlučili pustiti dodatni kontingent VIP ulaznica koji je DANAS pušten u prodaju.

Tamo gdje ljubav počinje je službeni naziv njihovog koncerta koji će se održati u Areni Zagreb, na samo Valentinovo, 14.2.2023., a kojim će Žera i Jabuka proslaviti svojih 38 godina karijere.

- To je na papiru stvarno puno. Mi smo to stvarno krenuli dječački, u to doba, 80-ih. Nama je bilo bitno da prva ploča izađe. To se valjda zvijezda poklope, nema recepta što je hit, sve ti je kako te nebo pogled.' -  dodaje Žera.

Svoje ulaznice kupite preko sustava Entrio.


VIŠE O TEMAMACrvena jabukaDražen Žerić Žerakoncerti u ZagrebuValentinovoArena Zagreb
Povezano