Cro A Porter ima izvrsnu kampanju!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2011.

18

HTC Cro A Porter: Helena Babić (Colors) i Tamara Pernar (Midiken)

HTC Cro A Porter: Helena Babić (Colors) i Tamara Pernar (Midiken)

Helena Babić (Colors) i Tamara Pernar (Midikenn) u fantastičnoj reklamnoj kampanji najavljuju 18. po redu HTC Cro A Porter


Ovu modnu sezonu Cro A Portera obilježit će i pokretanje prve internetske modne televizije Cro A Porter TV.

"Televizija, i to putem interneta, najlogičniji je slijed onoga što radimo i stvaramo zajedno s hrvatskim modnim dizajnerima posljednjih devet godina. Možda će i zvučati neskromno ali oduvijek smo prvi rušili granice u hrvatskoj modi i produkciji događanja – od pokretanja samog događaja s domaćim modnim snagama, do predstavljanja dizajnera na nov i visoko kvalitetan način, modno-poslovnih suradnji velikih i poznatih brendova s nezavisnim modnim dizajnerima, dovođenja stranih modnih imena i otkrivanja novih modela! TV je stoga samo jedan mali segment kojim ulazimo u budućnost i stvaramo novu dimenziju hrvatske modne i medijske scene!", riječi su kojima je Viktor Drago, art direktor  i producent projekta Cro A Porter, najavio skorašnje održavanje ovosezonskog CAP-a. 

Upravo zahvaljujući  modnim revijama i nastupima najvećih i natraženijih imena domaće modne scene Westgate Shopping City nedaleko Zagreba i ove će sezone, u periodu od 20. do 22. listopada, postati središte hrvatske i regionalne modne scene. Hippy Garden, Zigman, ELFS, Linea Exclusive, Boris Pavlin, Arileo, XD Xenia Design, Anamarija Asanović, Tomislav Bahorić, LukA, Andreja Bistričić, Jasmina Arnautović, Teo Perić & MAK, Etna Maar, Zoran Aragović, Ivan Mann uz modne dizajnerica Moniku Sablić i Bornu Rajić ono su što publika nestrpljivo iščekuje iz sezone u sezonu. „Najveći i najbolji idu uz najveće i najbolje“ izjavio je prije nekoliko sezona netko povodom Cro A Portera i time zauvijek odredio definiciju važnosti i vrijednosti ovog modnog događaja!

Članice Midikenna i Talije zajedno za Cro A Porter

Članice Midikenna i Talije zajedno za Cro A Porter


No, Cro A Porterova ekipa nikad ne staje samo na revijama i kolekcijama već nudi i dodatni sadržaj za sve posjetitelje. Ove sezone po uzoru na svjetska modna zbivanja i na svjetske trendove u modnoj produkciji HTC Cro A Porter nudi jednu potpuno novu dimenziju u domaćoj modi, ali i medijskoj sferi općenito, pokrečući prvu regionalnu modnu internet televiziju - CRO A PORTER TV. Naime, već od 18. listopada  CRO A PORTER TV počinje s emitiranjem na internetskim stranicama www.cro-a-porter.hr nudeći i ususret samom početku događaja niz modnih sadržaja za zagrijavanje – kolekcije dizajnera od proteklih sezona, intervjue s dizajnerima i making-of-priloge o nastanku njihovih kolekcija, izvještaje sa snimanja modnih kampanja, pogled u proces nastanka i pripreme modnog događaja HTC Cro A Porter .... Nastavak je ovo projekata koje Cro A Porter razvija već nekoliko sezona poput internetskog prijenosa revija uživo tzv live-streaminga na stranicama svojih partnera. 

Ovosezonska Cro A Porterova modna priča slijedi i trendove koje je upravo CAP postavio na samim počecima, a koje su s vremenom prihvatili svi modni događaji u zemlji! Naime, u svrhu najave samog događaja snimljena je posebna modna CAP-ova kampanja. U glamuroznim kreacijama Linee Exclusive, a pred foto objektiv najtraženijeg hrvatskog modnog fotografa Mladena Šarića u ulozi modela stala su dva modna lica – Helena Babić (Colors) i Tamara Pernar (Midikenn). 


VIŠE O TEMAMACroaporterHelena BabićTamara PernarViktor DragoHTCMladen ŠarićCroaporter 2011
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se