Crno na bijelo: Modna inspiracija za ljeto 2013.

Piše: Tea Marić, Zagreb
Objavljeno 29.04.2013.

116

Maštovite kombinacije crnog i bijelog jedan su od udarnih (pro)ljetnih trendova. H&M nam donosi 7 inspirativnih kombinacija.

Crno x bijelo za ljeto 2013. | Foto: H&M

Crno x bijelo za ljeto 2013. | Foto: H&M

Na ljetnim se vrućinama najbolje osjećamo u bijelom, crna je u toplijoj sezoni obično pomalo u drugom planu. No, ove sezone crno i bijelo predstavljaju jednu od najpoželjnijih kombinacija, strašan tandem neograničenih mogućnosti! Dio tog bogatstva 'ispeglanog' po direktivama iz modnih centara moći otkriva nam H&M lookbookom koji nudi 7 inspirativnih prijedloga za ljetne dane i noći.

Predahnite od svih tih silnih animal printeva, cvjetnih uzoraka, tropskih motiva, šljokica i točkica. Modne dodatke svedite na minimum, a za dašak uzbuđenja pobrinut će se crno na bijelom odnosno bijelo na crnom.

Ležerna prugasta crno-bijela haljina do koljena elastičnog struka u duetu sa crnim ravnim sandalama bit će dovoljna za savršeno ženstven i elegantan, ali nimalo naporan i tendenciozan ljetni look. Baš kao i duga bijela satenska bluza u kombinaciji s kratkim crnim traper hlačicama. U ormaru će vam ovog ljeta dobro doći i duge nježne crne suknje, crno-bijele hlače s vertikalnim prugama, bijele hlačice te neizostavne jednostavne crne i bijele majice bez rukava.


VIŠE O TEMAMAH&Mprugicehlačeduge suknjetraper hlačicebluzemajice bez rukavahaljinemaksi suknjeblejzeriljeto 2013
Povezano