CRNO-BIJELO & JEANS: 16 H&M-ovih ljetnih kombinacija

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 28.06.2013.

25

H&M-ove kombinacije za ljeto 2013.

H&M-ove kombinacije za ljeto 2013.

H&M-ov lookbook posvećen svježim komadima za lipanj i srpanj potaknut će vašu maštu cijelim nizom inspirativnih crno-bijelih kombinacija, s alternativom u obliku svijetlog trapera

Ljeto je obično vezano uz bujnu vegetaciju, egzotiku, šarenilo, cvjetne i životinjske printeve... Tako je oduvijek i tako će biti do kraja svijeta! No, to nikako ne znači da smo osuđeni na kič i vrišteće kombinacije, svijet mode uvijek nudi dobru alternativu, a ovog ljeta ona je - kao što smo već nekoliko puta naglasili pišući trendovima iz sjene - utjelovljena u kontrastima crnog i bijelog te kaki nijansi zelene i svijetlom jeansu.

H&M-ov mini-lookbook posvećen svježim komadima za lipanj i srpanj potaknut će vašu maštu i sugerirati cijeli niz inspirativnih crno-bijelih kombinacija. Košulje bez rukava, bijele i crne majice s cool printevima i trash motivima (poput ovog ljeta popularnih lubanja), kratke crne traper hlačice te prugaste hlače i traperice samo su dio ljetne lepeze.

Svoj stav izrazite grafikom, kombinirajte sve što vam padne pod ruku, jer crno i bijelo uvijek su dobitna kombinacija. Kada se zaželite boja, koncepciju baziranu na nebojama razbijte veselom malom žutom haljinom, pogodnom za sve prilike, od jutra do mraka.

Neka izazovne hlačice od kože (prave ili lažne - sasvim svejedno) budu medij vašeg seksepila, neka ženstvenost progovori posredstvom lepršavih mini i maksi suknji ili romantičnih ljetnih haljinica s raznovrsnim crno-bijelim uzorcima.

Kako sve ne bi bilo tako crno-bijelo, H&M nam predlaže seriju traper-komada, od bezvremenskih košulja koje su 'pobjegle' iz muškog ormara do jednostavnih T-shirt haljina u boji jeansa.


VIŠE O TEMAMAH&Mkaki bojajeanssvijetli trapermilitary stiltraperjeanstraper haljinesuknjekratke hlačicemajicekošulje bez rukava
Povezano