Crna gužvana eko-koža kao lajtomotiv nove LINK kolekcije

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.01.2020.

0

Foto: Maja Kljajić

Foto: Maja Kljajić

Nova kolekcija branda LINK spremna je za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači

Povodom završetka izrade kolekcije jesen/zima 20/21, brand LINK lansirao je kampanju i lookbook koji prati kolekciju.

"Nova kolekcija je bazirana na crnoj gužvanoj eko-koži koja na neki način predstavlja sam početak branda LINK. Velika želja mi je bila vratiti izgled gužvane kože u kolekciju; ta tkanina mi je oduvijek bila upisana u DNK, osjetila sam da je vrijeme za come back" – ističe dizajnerica Ogi Antunac te otkriva:

Model: Ingrid Nikolić/Relatum

Model: Ingrid Nikolić/Relatum

"Kao novost, javlja se i odabir sjajnih tkanina koje se pojavljuju u petrolej, srebrnoj i srebrno-zlatnoj boji, a kao lajtmotiv pojavljuje se i glitter u printu kao segment, tako da je LINK ove sezone malo više zabljesnuo. Ako je suditi po tkaninama, čekaju nas sjajnija  vremena."

Styling: Iva Gradišer

Styling: Iva Gradišer

Kao i svake sezone do sada, LINK je razvio svoje printeve, tako da su i ovaj put dobili uvijek nove, a autorske tkanine, po čemu su već postali prepoznatljivi i klijentima, a nova kolekcija je spremna za prodaju na inozemnom tržištu; prva stanica je Pariz, potom Düsseldorf te standardno Amerika i London u veljači.

Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma

Kosa: Katica Topčić / Fabula de Forma

"Najdraži dio kolekcije su naravno jakne, koje su moja posebna strast, time se posebno može igrati u zimskoj sezoni. Tako da si uvijek po zimi dajem više oduška u jaknama, kojima se svake sezone i naši kupci vesele" kaže Ogi.


VIŠE O TEMAMAOgi Antunaceko kožaMaja KljajićIngrid Nikolić
Povezano