Condé Nast Traveller: Hrvatska među 20 najpopularnijih zemalja svijeta

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.10.2019.

0

Condé Nast Traveller

Condé Nast Traveller

Čitatelji renomiranog njujorškog časopisa posvećenog putovanjima Condé Nast Traveller uvrstili su Hrvatsku u top 20 najpopularnijih zemalja svijeta

Hrvatska se na ovogodišnjoj listi našla na 20. mjestu, uz bok najpopularnijim svjetskim destinacijama poput Indonezije, Tajlanda, Portugala i dr.
Condé Nast Traveller jedan je od najčitanijih i najpriznatijih svjetskih magazina specijaliziranih za putovanja. Svake godine, u sklopu dodjele nagrada "Readers' Choice Awards", njegovi čitatelji putem online ankete glasuju za svoje favorite u kategorijama najboljih zemalja, gradova, otoka, hotela, avio i kruzing kompanija. U ovogodišnjoj anketi, održanoj u razdoblju od 1. travnja do 30. srpnja, sudjelovalo je preko 600 tisuća čitatelja.
Osim Hrvatske, u kategoriji najboljih svjetskih zemalja 2019. godine nagrađene su i Indonezija, Tajland, Portugal, Šri Lanka, Južnoafrička Republika, Peru, Grčka, Filipini, Italija, Vijetnam, Turska, Japan, Meksiko, Tanzanija, Izrael, Kolumbija, Novi Zeland, Irska te Kambodža.

Uz objavu rezultata u web izdanju Condé Nast Travellera, rezultati ankete bit će objavljeni i u tiskanoj verziji časopisa koji izlazi u SAD-u i Velikoj Britaniji.

VIŠE O TEMAMAConde Nast Travellerhrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se