Cloud&Co lansirao novu kolekciju nakita

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.07.2022.

0

Foto: Matković&Vild

Foto: Matković&Vild

Nova kolekcija pod nazivom LUNA predstavlja mjesečeve mijene i odražava različite veličine i udaljenosti nebeskih tijela

Cloud&Co, domaći brand dizajnerskog nakita iza kojeg stoji Katarina Zmazek ne miruje. Ili nas oduševljava sa svojim novim kolekcijama i zanimljivim kampanjama i suradnjama, ili predivnim izlozima. Ovaj put, predstavlja novu kolekciju kroz senzualnu kampanju koja daje atmosferu vrućih ljetnih noći.

Nova kolekcija pod nazivom LUNA predstavlja mjesečeve mijene i odražava različite veličine i udaljenosti nebeskih tijela. Ovo je prva Cloud&Co kolekcija s nešto većim, konkretnijim komadima, za razliku od dosadašnjih, ipak decentnijih komada.

Materijali koje Katarina koristi su srebro i srebro s pozlatom u kombinaciji s trikizom, lapisom i slatkovodnim školjkama. Zvijezda kolekcije je privjesak kamenčić u obliku Cloud&Co zaštitnog znaka, oblaka.

Frizura: Mijo Majhen

Frizura: Mijo Majhen

Kampanju je idejno razvio poznati fotografski dvojac Matković&Vild, a ovaj put se i kao model s druge strane objektiva našao dio ovog dvojca - posebna Senja Vild, koja odiše senzualnošću i pokazuje drugačije lice na svakoj fotografiji. Fotografije su same po sebi erotične, moćne, mistične i senzualne.

Osim fotografskog dvojca Matković&Vild koji potpisuje šminku, za kamanju je bio zadužen tim vrhunskih profesionalaca, tako frizure potpisuje Mijo Majhen, make-up Sonja, a styling Barbara Repe.

Styling: Barbara Repe

Styling: Barbara Repe

Kolekcija je u prodaji u Cloud&Co dućanu u Preradovićevoj, online, a uskoro i u dućanu u Dubrovniku.


VIŠE O TEMAMACloud&ConakitogrlicenarukviceMatković&VildKatarina Zmazek
Povezano