Ove jeseni nosit ćemo čizme u ludim bojama!

Piše: Iva Boban, Zagreb
Objavljeno 15.08.2017.

0

Plave, zelene, ljubičaste ili narančaste? Kada je riječ o čizmama za jesen 2017., vrijedi samo jedno pravilo - što luđe, to bolje!

Počeli smo odbrojavati do kalendarskog početka jeseni! Već sada se naziru neki veliki trendovi, a - po starom dobrom običaju - najznimljivije je u kategoriji ženske obuće. Nije lako iz sandala, japanki i espadrila uskočiti u gležnjače i teške čizme, ali dobra vijest je da će ovo biti jako otkačena i razigrana jesensko-zimska sezona. Najbolje se to vidi po bojama, neće sve biti tako crno i smeđe, najhrabrije fashionistice i na minusima će nositi sočne, lude boje koje su obično rezervirane za ljeto.

Jedan od najvećih hitova tako će biti visoke čizme u iznenađujuće smjelim bojama. Oko toga su se složili i neki od najvećih svjetskih modnih igrača poput Guccija, Balenciage i Oscara de la Rente. I dok nam Gucci predlaže neodoljive zelene čizme sa cvjetnim motivima, Balenciaga je otišla korak dalje ponudivši niz ultravisokih spandex modela u paleti upadljivih tonova, od ružičaste do električne plave i ljubičaste. Slično razmišlja i Vetements, čije su satenske čizme rezervirane samo za najhrabrije djevojke, dok je svoju viziju jeseni u ružičastim čizmama predstavila i kultna modna kuća Oscar de la Renta.

Inspirirajte se u galeriji fotografija, i usput nam recite svoje mišljenje o ovom vrućem jesensko-zimskom trendu!


VIŠE O TEMAMAčizmeženske čizmevisoke čizmečizme u bojiženska obućaGucciOscar de la RentaVetements
Povezano