Čizme koje ćete obožavati: TOP 10 modela za jesen/zimu 2017.

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 24.10.2017.

48

Crne vezice na crvenim čizmama – upečatljivo i pomalo podsjeća na pankerski look iz (za neke) davnih devedestih godina kada su se vezice različitih boja namjerno isticale na obući

Ove sezone nose se cipele i čizme s dodacima, ukrasima, zakovicama, krznom… Sve što vam padne na pamet, neće biti pogrešno jer kombinacije su brojne a mogućnosti bezbrojne! Ovaj put samo za vas napravili smo kompilaciju top čizama s vezicama jer im naprosto ne možemo odoliti.
CCC za jesen/zimu 2017/2018.

CCC za jesen/zimu 2017/2018.

Crne vezice na crvenim čizmama – upečatljivo i pomalo podsjeća na pankerski look iz (za neke) davnih devedestih godina kada su se vezice različitih boja namjerno isticale na obući. Svilene vezice na gležnjačama s petom daju im pomalo svečan izgled a zahvaljujući vezanju, i cipela i noga izgledaju izduženo i tanko. Za one pomalo rokerskog stila, tu su čizme s vezicama i zakovicama da upotpune look.
Trendovski prijedlozi iz CCC-a

Trendovski prijedlozi iz CCC-a

Bez obzira odlučite li se za večernju ili dnevnu, rokersku ili elegantnu, petu ili ravne – birajte vezice i nećete pogriješiti.

CCC - čizme za jesen 2017.

CCC - čizme za jesen 2017.

Donosimo vam izbor Top 10 čizama na vezanje iz CCC kolekcija za jesen/zimu 2017/2018. Mi smo odabrali model za sebe, a vi?

> Više informacija na CCC.eu

VIŠE O TEMAMAčizmeCCCgležnjačecipelečizme na vezanje
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se