Čizme i jakna su za desetku, ali styling je ostao u sjeni nove zvijezde špice

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 25.01.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Jedan od najzanimljivijih stylinga u drugoj polovici siječnja ostao je u sjeni dobro raspoloženog psa koji je donio dobre vibracije na zaleđenu zagrebačku špicu

Prvi mjesec u godini nije na dobrom glasu, slovi kao dosadan i beskrajno dug, a u modnom smislu obično, nakon svih blagdanskih uzbuđenja, donosi monotoniju. No, špica je tu kako bi demantirala 'predrasude' o siječnju, u protekla dva-tri tjedna ponudila nam je više od očekivanja.
Za jednu od najboljih kombinacija u drugoj polovici mjeseca pobrinula se ova dobro raspoložena Zagrepčanka, a njen besprijekorni dnevni styling ostao je u laganoj sjeni čovjekovog najboljeg prijatelja koji se pobrinuo za dodatnu dozu dobrih vibracija.
A sad da se vratimo na temu: u sjeni psa, dakle, nepogrešive sive traperice s poderotinama i izvrsna kombinacija čizama i jakne u kompatibilnim smeđim tonovima. Sve to začinjeno kapom i ženstvenom torbicom.


Odobravate li i vi ovu kombinaciju?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se