Sve je moguće u novoj kampanji City Centera one

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 10.10.2017.

7

U jednom kadru stylish sportašica, u drugom tres chic slastičarka, u trećem beauty diva koja podsjeća na zlatno doba Hollywooda – sve je moguće na snimanju nove kampanje City Centera one!Svi šopingholičari, ljubitelji filmova, sportski fanatici, sladokusci i beauty ovisnici prepoznat će se u vizualima koje je svojim fotoobjektivom uhvatio poznati fotograf Mladen Šarić. Za styling je zaslužan Saša Joka, koji nam je prišapnuo da su tri ključna komada ove jeseni bundica od umjetnog krzna, čizme visine preko koljena i cvjetna haljina.

Nova kampanja City Centera one | Foto: Mladen Šarić

Nova kampanja City Centera one | Foto: Mladen Šarić

Saša Joković
, make-up artist, savjetuje korištenje smećkastih tonova sjenila koji u sebi imaju nijanse crvene boje koja daje toplinu. Hit frizura ove jeseni definitivno je kratki bob – taj trend s modnih pista i holivudskih ulica savjetuje i Milena Maršić, hair stylist.

Nevjerojatnu sposobnost transformacije pokazala je Jelena Stanković (Colors Model Management) koja je spretno uskakala u sve uloge – pa nije ni čudno da ju je ekipa uspoređivala s bezvremenskom Lindom Evangelistom.

Jelena Stanković (Colors Model Management) za City Center one

Jelena Stanković (Colors Model Management) za City Center one

Uigrana ekipa zaslužna je za izvrsnu atmosferu na snimanju koja je rezultirala fantastičnim vizualima za City Center one. I jako, jako zabavnim making of videom.

> Više informacija na www.citycenterone.hr

VIŠE O TEMAMACity Center oneshopping u ZagrebuMladen ŠarićJelena Stanković
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se