Čišćenje lica: Kako uspješno ukloniti nepravilnosti

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 28.08.2013.

10

Foto: Vichy

Foto: Vichy

Za masnu kožu karakteristična je prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda zbog čega se koža, osobito u T-zoni (čelo, nos, brada), dodatno sjaji

Za rješenje problema masne i problematične kože od ključnog je značenja svakodnevna rutina čišćenja i njege kože. Bitno je izabrati proizvode prikladne za određeni tip kože kako bismo regulirali lučenje sebuma, a da pritom ne isušimo kožu. Vichyjeva linija Normaderm potpun je set proizvoda za borbu protiv nepravilnosti- za svaki tip kože.
Za masnu i problematičnu kožu karakteristična je prekomjerna aktivnost lojnih žlijezda, stoga pravilno čišćenje i njega lica predstavljaju prvi važan korak na putu do zdravog i lijepog izgleda kože. Tajna za uspješno uklanjanje nepravilnosti skriva se u rutini i poštivanju jednostavnog pravila koje će pomoći postići trajni rezultat: ujutro i navečer očistimo lice primjerenim proizvodom koji nudi blag učinak pilinga i regulira proizvodnju sebuma. Pravilnom rutinom čišćenja kože smanjit ćete nepravilnosti i spriječiti nastanak novih.
Vichy Normaderm

Vichy Normaderm

Za potpunu njegu masne i problematične kože Vichy je osmislio proizvode za svakodnevnu jutarnju i večernju rutinu koja obuhvaća sljedeće korake:

1. ČIŠĆENJE S ISPIRANJEM: za potpuno uklanjanje nečistoće i sebuma pranje lica sa vodom nije dovoljno učinkovito. Za kožu sklonu nepravilnostima Vichy je stvorio Normaderm gel za dubinsko čišćenje problematične kože ujutro te Normaderm piling gel za odčepljivanje pora navečer. U Normaderm liniji je također na raspolaganju Normaderm 3u1 njega za čišćenje koja pruža trostruko djelovanje: čišćenje lica, piling i maska.

2. ČIŠĆENJE BEZ ISPIRANJA: za dodatno skidanje ostataka nečistoće, sužavanje pora i osvježavanje kože koristimo i losion, tonik ili micelarnu otopinu. U liniji Normaderm na raspolaganju su Normaderm micelarna otopina 3u1 za osjetljivu kožu te Normaderm losion za čišćenje lica koji sužava pore.

3. DNEVNA NJEGA: Za različite godine i probleme kože sklone nepravilnostima Normaderm ima tri odgovora: Normaderm hidratantna njegu za kožu sklonu nepravilnostima koja je ujedno i izvrsna podloga za šminku; Normaderm total mat idealan je izbor za osobe sklone masnom sjaju i znojenju- hidratantni gel upija sve znakove masnog sjaja; za žene nakon 30. godine koje se već sa prvim borama također bore protiv nepravilnosti, idealan Vichy izbor je Normaderm Anti-Age njega protiv nepravilnosti i bora.

4. NOĆNA NJEGA: nepravilnosti vidljive danju nastaju noću, pa je zbog povećane tvorbe sebuma bitna adekvatna nočna njega. Normaderm kronoaktivna noćna njega aktivno djeluje iz noći u noć: površina kože je ujednačena, pore sužene, a koža vidljivo čišća.

VIŠE O TEMAMAmasna kožaVichyNormadermčišćenje licapilingsebumčišćenje licadnevna njega koženoćna njega kože
Povezano