Cipele za proljeće 2017: Pogledajte što će (sve) biti IN!

Piše: Tea Marić, Zagreb, New York
Objavljeno 19.01.2017.

119

Reklamna kampanja luksuzne modne kuće Jimmy Choo za proljeće/ljeto 2017. pršti smjelim bojama i glamuroznim detaljima, a u glavnim su se ulogama našle Kiki Willems i Lou Gaillot

Luksuzni brand Jimmy Choo, sinonim za glamurozne cipele i modne dodatke, predstavio je svoju (nikad bolju!) kampanju za novu sezonu. U seriji promotivnih vizuala koji pršte ludim bojama i hedonističkom modom glavne su uloge odnijele Kiki Willems i Lou Gaillot, dok se s druge strane objektiva našao Dan Jackson.

S obzirom na to da su Jimmyjevi modeli nerijetko ogledalo nekih ključnih trendova, posebno kada je riječ o detaljima koji krase njihove prepoznatljive šuze, vrijedi dobro naštrebati ovu marketinšku poslasticu. Seksi sandale i ovog će proljeća biti iznad svega, model 'Lolita' upotpunjen je cvijećem, dok je model 'Dillan' začinjen denimom.

"U ovoj smo kampanji htjeli portretirati i ženu i muškarca u istom okruženju. Ljepota koju nalazimo u prirodi ključna je inspiracija za proljetnu kolekciju, a jedna od poruka ove reklamne priče jeste ta da bismo se svi bar na trenutak trebali zaustaviti, nakratko stopirati naše brze živote, i malo uživati u svemu onom što nas okružuje", izjavila je Sandra Choi, kreativna direktorica modne kuće Jimmy Choo.

Nakon što zavirite u galeriju fotografija, pogledajte i video:
VIŠE O TEMAMAcipeleJimmy Choosandalesandale na petuštikleKiki WillemsLou GaillotSandra Choi
Povezano