Chrome Legend: Novi adut Azzara

Piše: I.Š.
Objavljeno 21.02.2008.

0

Chrome Legend

Glasnogovornik proizvođača parfema Loris Azzaro, koji inače pripada Clarinsovoj grupaciji, obznanio je da kompanija planira na tržište izbaciti novu liniju mirisa pod nazivom Chrome Legend. Ideja o novom proizvodu podstaknuta je velikim uspjehom kojega su postigli parfemi Chrome....

Chrome Legend

Glasnogovornik proizvođača parfema Loris Azzaro, koji inače pripada Clarinsovoj grupaciji, obznanio je da kompanija planira na tržište izbaciti novu liniju mirisa pod nazivom Chrome Legend. Ideja o novom proizvodu podstaknuta je velikim uspjehom kojega su postigli parfemi Chrome.

Više od deset godina nakon što je Chrome zakoračio na tržište,  vodeći ljudi Azzara su procijenili da je pravo vrijeme za nešto novo. Chrome apsolutni broj jedan kada su u pitanju Azzarovi muški parfem, pa odluka o novom Chromeovu mirisu nije iznenađujuća.

Globalno, Chrome drži oko 42%  prodaje Azzarove muške linije parfema, te godišnje donese prihod od 50 milijuna dolara. Iz kompanije su izvjestili da planiraju potrošiti velika novčana sredstva na promociju Legenda.

{mosgoogle center} 


Povezano