Charlize Theron i Jean Paul Gaultier stižu na bečki Life Ball

Piše: A.A., Beč, Zagreb
Objavljeno 15.05.2015.

0

Jean Paul Gaultier, arhivska fotografija

Jean Paul Gaultier, arhivska fotografija

Na listi uglednih gostiju ovogodišnjeg Life Balla, koji će se sutra navečer održati u Beču, nalaze se i prekrasna glumica Charlize Theron te modna legenda Jean Paul Gaultier

U Beču je sve spremno za još jedan Life Ball, najveći europski humanitarni event za pomoć osobama oboljelim od HIV-a. Cilj organizatora ove manifestacije, koja je prvi put održana 1993. godine, prikupljanje je novčanih sredstava koja djelomično odlaze u ruke domaćim udrugama oboljelih od HIV-a, a djelomično internacionalnim organizacijama koje pomažu najpogođenijim područjima svijeta.

Ceremonija otvorenja se od 2000. godine održava ispred bečke gradske vijećnice, gdje se svake godine okupi više od 45.000 posjetitelja, a nastavak večeri u prostorijama vijećnice rezerviran je za 4.000 odabranih posjetitelja.

Lista gostiju dodatno je proširena, a na njoj se, uz Mary J. Blige, koja će u okviru spektakularnog otvorenja ujedno nastupiti i s glazbenom točkom, nalaze i prekrasna južnoafrićka glumica Charlize Theron te jedna od najvećih legendi u povijesti mode, 63-godišnji francuski majstor Jean Paul Gaultier.


VIŠE O TEMAMAJean Paul GaultierLife BallCharlize Theron
Povezano