Četveronožni ljubimci modnih dizajnera na psećoj reviji

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.11.2012.

0

U glavnim ulogama su psi domaćih dozajnera i modnih fotografa

U glavnim ulogama su psi domaćih dozajnera i modnih fotografa

Službenim after partyjem proslavit će se i početak Modnog ormara

U utorak 6. studenog u Vip clubu održat će se simpatična modna revija psećih ogrlica Peepnee, koju će između ostalih nositi i psi poznatog dizajnera Aleksandra Šekuljice iz branda Elfs, dizajnerice Đurđice Vorkapić iz Hippy Gardena, te fotografkinje Mare Milin.

Naši modni insideri tako su se odazvali i hvalevrijednoj humanitarnoj akciji za sakupljanje donacija za azil Noina Arka.

Tijekom večeri Art clubbing donosi još zanimljivosti. Tako će službenim after partyjem proslaviti početak Modnog ormara, koji također starta 6. studenog. Kako je službena himna ovogodišnjeg Modnog ormara, pjesma "Brže Pavloviću mašina" benda Kawasaki 3p, na Art clubbing DJ pultu pojavit će se dečki iz Kawasakija te zavrtiti njihove najveće hitove ali i svoje najdraže glazbene brojeve. Program će započeti predstavom " I živjeli su sretno...?", nakon toga koncertom Čudnoređe, a prisutni će gledati izložbu "Give me 5", a kao Dj okušat će se i dizajner Stjepan Čuka. Nakon ponoći Dj Agregat Sun pobrinut će se da uz žestoke i energične zvukove drum'n'bassa i dubstepa svi budu na plesnom podiju.


VIŠE O TEMAMAPeepneepseće ogrliceAleksandar ŠekuljicaĐurđica VorkapićMare MilinArt clubbingazil Noina ArkaVip club
Povezano