Čarolija ulja za kosu u režiji Kérastasea

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.04.2013.

0

Kerastase Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime

Najdragocjenija ulja u najvećoj koncentraciji stvaraju jedinstveno iskustvo krajnjeg užitka u salonu

Dragocjena ulja već se stoljećima koriste kao must have u tretmanima ljepote na cijelom svijetu. Poznata po umirujućim i zaglađujućim svojstvima, ulja odavno imaju važnu ulogu za zdravlje i ljepotu. Većina je žena tijekom godina već uživala u blagodatima koja ulja imaju ne samo na kožu, nego i na kosu. Za žene koje traže izvanrednu njegu, Kérastase podiže čaroliju ulja na novu razinu. Najdragocjenija ulja u najvećoj koncentraciji stvaraju jedinstveno iskustvo krajnjeg užitka u salonu. Kérastase predstavlja 24-karatni ritual, luksuzan poput najčišćeg zlata. Obogaćeno spojem četiriju dragocjenih ulja, Elixir Ultime povezuje najbolje što ta legendarna četiri ulja nude:

Kerastase Elixir Ultime

Kerastase Elixir Ultime

- Ulje pracaxija porijeklom iz područja Amazone, pracaxi ulje poznato je po svojim blagodatima za kožu. Ovo ulje snažan je spoj omekšavajućih i aktivnih antioksidansa koji hrane kosu i pružaju joj sjaj.

- Ulje kukuruza bilo je slavni sastojak prve Kérastase-ove maske za kosu Masque Maîs. Bogato vitaminima A, E i omega 6, ovo ulje pruža kosi omekšavajuće aktivne anti-oksidanse za sjaj, podatnost i zaštitu.

- Ulje kamelije: porijeklom iz središnje i istočne Azije, ulje kamelije najmirisnije je i najluksuznije ulje. Također je izvor vitamina F i masnih kiselina Omega 3 & 6, ovo ulje pomaže zagladiti vlakno kose pružajući mu sjaj i podatnost.

- Ulje argana: jedno od najrjeđih ulja na svijetu, arganovo ulje potječe iz Maroka. Visoko je cijenjeno zbog svojih regenerativnih svojstava. Vraća kosi snagu i vitalnost.


VIŠE O TEMAMAnjega koseKérastaseulje kukuruzaulje kamelijeulje arganaulje pracaxijaElixir Ultime
Povezano