CAP: Sestre Boudoir na pistu donijele dašak baroka

Piše: Ana Belić, Zagreb
Objavljeno 07.10.2012.

6

Boudoir na Cro A Porteru

Boudoir na Cro A Porteru

Boudoir je sinoć u sklopu Cro A Portera predstavio svoju jubilarnu 20. kolekciju

Drugi dan 20. Cro A Portera protekao je u znaku UNICEF-a i Boudoira. Naime, poznati dizajneri koji tradicionalno sudjeluju na CAP-u pokazali su svoju humanu stranu te su dizajnirali krpene lutkice u svom prepoznatljivom stilu. Sav prihod od prodaje ide za pomoć djeci za koju se brine UNICEF u Hrvatskoj.
Nakon tog dijela programa, svoju jubilarnu 20. kolekciju u 10 godina postojanja predstavile su sestre Boudoir. Kolekciju inspiriranu barokom nazvale su Rock Baroque, te preuzele stilske elemente iz uzbudljivog i mračnog razdoblja. Ono što uvijek možete očekivati od Boudoira je prepoznatljivost. To se moglo vidjeti i u ovoj kolekciji prepunoj šljokica, slojeva tila, velikih mašni i puf krojeva. Vrlo glamurnozne haljine prikladne su za djevojke koje se žele osjećati posebno i ženstveno, no njihov dizajn nije za svakoga - nekima će ti silni detalji ipak malo mirisati na kič.

VIŠE O TEMAMACroAPorterUNICEF Boudoirbarok
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se