Calvin Klein lansirao rublje s motivima iz Warholovog filma 'Kiss'

Piše: A.A., Zagreb
Objavljeno 05.02.2018.

1

Calvin Klein x Andy Warhol Foundation

Calvin Klein x Andy Warhol Foundation

Calvin Klein donosi liniju bijelog donjeg rublja upotpunjenog motivima iz kultnog Warholovog filma 'Kiss', koji je šezdesetih godina prošlog stoljeća izazvao velike kontorverze

Američki brend Calvin Klein još u studenom prošle godine najavio je svoju prvu suradnju sa zakladom Andy Warhol Foundation, a sada nam stižu i prvi konkretni plodovi ove priče. Pod vodstvom belgijskog dizajnera Rafa Simonsa, koji je na mjestu kreativnog direktora Calvin Kleina od kolovoza 2016., ova modna kuća donosi ultraekskluzivnu kolekciju donjeg rublja ukrašenog motivima iz filma "Kiss", nijemog eksperimentalnog, 50 minuta dugog ostvarenja koje je legendarni Andy Warhol snimio davne 1963.

Calvin Klein tako donosi set bijelog rublja upotpunjenog crno-bijelim kadrovima parova koji se ljube, a kolekcija je dostupna online na calvinklein.com te u klasičnim trgovinama Calvin Klein.

Film "Kiss" izazvao je velike kontroverze početkom šezdesetih, a bio je originalan Warholov odgovor na holivudsku cenzuru.

VIŠE O TEMAMACalvin KleinAndy Warholdonje rubljeAndy Warhol KissRaf Simons
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se