Cacharel 'Yes I Am' – miris koji blista i pršti energijom

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 15.10.2018.

1

Cacharel Yes I Am

Cacharel Yes I Am

Kreirajući dosad neviđenu začinsko-kremastu teksturu, Honorine Blanc i Christophe Raynaud opisuju Yes I Am kao miris koji 'blista, pršti energijom, odiše seksepilom i samopouzdanjem'

Kao sinonim za mladost i slobodu još od 1978., mirisi Cacharel olfaktorni su odraz svake faze života mlade žene. Slijedom uspjeha Anaïs Anaïs, prvog parfema namijenjenog djevojkama, te bestselera Amor Amor, izjave prve ljubavi, Cacharel danas odaje počast sljedećoj životnoj prekretnici, predstavljajući prvi miris koji slavi žensku neovisnost: "Yes I Am".

Bočica mirisa Yes I Am oduzima dah impresivnim dizajnom u obliku ruža. Provokativna forma koja krije istinsko ‘ja’.

Eau de Parfum po prvi je put baziran na začinsko-kremastom kontrastu kreme od kardamoma, nazvanom „Spicy Cremoso“.

Na gurmanski način odvažno suprotstavlja začinske note esencije kardamoma slatkom kremastom akordu, odnosno note maline i mandarine svježim cvjetnim akordima đumbirova cvijeta, gardenije i jasmina. Snaga neovisnog mirisnog identiteta krije se upravo u suprotnostima.

Foto: Cacharel

Foto: Cacharel

Kreirajući dosad neviđenu začinsko-kremastu teksturu, Honorine Blanc i Christophe Raynaud opisuju Yes I Am kao miris koji "blista, pršti energijom, odiše seksepilom i samopouzdanjem". Prirodna esencija kardamoma u istoj je mjeri osvježavajuća i intenzivna, uzbudljiva i nevjerojatno vedra. Pravi je dragulj među ženskim mirisima, nadasve seksi i magnetičan.”

Isprva odabrana da vedrim ritmovima svojeg hita White Tiger poprati Cacharelovu kampanju za Yes I Am, Izzy Bizu postala je i logičan odabir za zaštitno lice mirisa.

23-godišnja kantautorica i senzacija u svijetu glazbe, ova pjevačica etiopsko-britanskog porijekla može se pohvaliti s preko 30 milijuna streamova za veliki hit White Tiger te nizom glazbenih nagrada.

Novi Cacharelov mirisni potpis možete pronaći ekskluzivno samo u Mueller parfumerijama.


VIŠE O TEMAMAženski parfemiHonorine BlancChristophe Raynaudženski mirisiCacharelMueller parfumerije
Povezano