C&A za proljeće 2023. – evo što sve donosi nova kolekcija

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 25.01.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Nova kolekcija modne kuće C&A, pod nazivom 'Love the future again', slijedi novi smjer brenda u ponudi kvalitetne, pristupačne odjeće za svakodnevnu rutinu

C&A predstavlja kolekciju za sezonu proljeće/Ljeto 2023 pod nazivom "Love the future again". Nova kolekcija slijedi novi smjer brenda u ponudi kvalitetne, pristupačne odjeće za svakodnevnu rutinu.

C&A

C&A

Dizajneri u C&A razvili su kolekciju temeljenu na tri makrotrenda: Priroda, Osnaživanje i Univerzalno iscjeljenje koji naglašavaju trajnu predanost vrijednostima branda kao što su održivost i inkluzivnost. Rezultat spomenutog je "Love the future again" kolekcija temeljena na prirodnim tkaninama i bojama.

Foto: C&A

Foto: C&A

S ciljem udobnog odijevanja i postizanja osjećaja samopouzdanja, pamuk i lan su glavne tkanine koje se koriste u kombinaciji s drugim strukturiranijim tkaninama poput kepera za odijela i balonere.

Foto: C&A

Foto: C&A

Prevladavaju ultramirne nijanse bijele, pješčane i krem boje, dok se u pojedinim odjevnim komadima pojavljuju jarko ljubičasta, crvena i fuksija.

C&A

C&A

Drapiranje i skupljanje detalja temeljni su dio završetka ove kolekcije. Voluminozni rukavi i izrezi tu su da izraze osobnost i slobodu. Klasičniji odjevni komadi ili nabori prisutni su kroz cijelu kolekciju, primjerice u struku kako bi naglasili ženstvenu siluetu ili na hlačama kako bi unijeli veću udobnost.

Nova C&A kolekcija

Nova C&A kolekcija

Cijela je kolekcija napravljena da bude izdržljiva i bezvremena, primjer predstavlja baloner bez rukava ili trodijelno odijelo čistih linija i dobre izrade kako bi postalo bitan komad sezone.

Foto: C&A

Foto: C&A

Također, dodaci su dizajnirani tako da se lako mogu zamijeniti s ostalim odjevnim predmetima koje već imamo u ormaru i pristaju u svaki aspekt života moderne žene, bilo da putuje na posao ili se sastaje s prijateljima.


VIŠE O TEMAMAC&Ahaljineženska odijelakombinezoni
Povezano