C&A suknje za ljeto 2024. koje su nas osvojile na prvi pogled

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

U prvom su planu lepršavi, iznimno ženstveni modeli s hit uzorcima poput točkica i cvijeća, ali nećete pogriješiti ni s klasicima predvođenim vječnom traper suknjom. Ovo su naši favoriti s polica brenda C&A.

Što je ljeto bez dobre suknje? Poznat nam je odgovor na ovo pitanje retoričke prirode, ali čak i ako ste se opskrbili suknjama za nadolazeći period, jedan novi model uvijek dobro dođe i pritom značajno mijenja stanje u vašoj garderobi. Ali i vaše raspoloženje. Nabolje, naravno!

C&A - 29,99 EUR

C&A - 29,99 EUR

U iščekivanju službenog početka ljeta, provjerili smo kako stvari po ovom pitanju stoje na policama mnogima omiljenog brenda C&A. Očekivano, dočekala nas je serija suknji za različite želje, ukuse i prigode, a mi smo izdvojili pet naših favorita.

C&A - 19,99 €

C&A - 19,99 €

Modeli su to s kojima ne možete pogriješiti. Osvajaju na prvu, oblikom, bojom ili pak uzorkom. A uzorci su u drugom dijelu sezone u prvom planu, IN su različiti printevi i motivi, a nama su za oko zapele C&A suknje s romantičnim točkicama, cvjetnim uzorkom te apstraktnim dizajnerskim rješenjima.

C&A - 19,99 €

C&A - 19,99 €

Naravno, jako dobra ideja su i vječni ljetni klasici, a njih u 2024. predvodi nezamjenjiva i uvijek aktualna - traper suknja. Komad koji zbilja vrijedi imati u ormaru, i koji jednostavno ide dobro uz baš sve!

C&A - 45,99 EUR

C&A - 45,99 EUR

C&A - 39,99 EUR

C&A - 39,99 EUR

Pred vama je pet nama najzanimljivijih suknji iz C&A trgovina, vjerujemo da će bar jedna od njih osvojiti i vaše modno srce.


VIŠE O TEMAMAsuknjeC&Amidi suknjesuknje s uzorkomsuknje s printomtraper suknje
Povezano