C&A ima suknju koja će biti apsolutni hit proljeća 2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 23.01.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

U trgovine najpopularnijih modnih kuća polako stižu komadi koji će se nositi na prijelazu iz zime u proljeće, ali i tijekom cijele nadolazeće sezone, a među novitetima na policama brenda C&A za oko nam je zapela jedna suknja

I beskrajno dugi siječanj polako se bliži kraju, uskoro ćemo naše modne kombinacije upotpunjavati komadima koji diskretno mirišu na proljeće, i sve te divne trendove nove sezone. U trgovine najpopularnijih modnih kuća već stižu komadi za prijelazni period, a mi smo - u želji da malo pobjegnemo od teških komada - zapazili jednu naprosto savršenu suknju s potpisom brenda C&A.

Osvojila nas je ženstvenim dizajnom i lepršavom tkaninom, a sudeći po tendencijama - mogla biti biti veliki hit koji će na najbolji način povezati finalni dio zime i prve dane proljetne sezone.

C&A

C&A

Romantične točkice vraćaju se u svim svojim izdanjima, bit će jedan od najvećih krikova u nadolazećim mjesecima, a ova je čarobna suknja prošarana upravo njima. Lerpšava i očaravajuće točkasta, s prorezom na jednoj strani, bit će savršena za kombiniranje s vašim omiljenim majicama i topovima, ali i s bijelim tenisicama, koje će uskoro vladati ulicama.

Foto: C&A

Foto: C&A

Cijena ovog C&A noviteta iznosi ugodnih 19,99 eura.


VIŠE O TEMAMAsuknjeC&Amidi suknjetočkasti uzorak
Povezano