C&A ima hlače koje će se savršeno uklopiti u svaku kombinaciju

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.06.2024.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

Ako tražite hlače koje će biti pogodne za sve moguće kombinacije baš svakog ljetnog dana, imamo rješenje! Jedan zahvalan i efektan model pronašli smo u C&A trgovinama.

Polako ulazimo u klimatološko ljeto, a ono, naravno, ima svoje dvije modne strane. Na jednoj su oni trendovski, upadljivi komadi s 'wow' efektom, na drugoj vas pak čekaju bazične, svevremenske kreacije koje su ipak malo zahvalnije od onih iz prve spomenute skupine. I baš takvi komadi izvrsna su modna investicija, moguće ih je nositi 'svaki dan', dobro prolaze u različitim kombinacijama i kao takve ih vrijedi imati u svojoj ljetnoj garderobi.

Kako bismo vam bar malo olakšali finalno ljetno šopingiranje i slaganje savršenog modnog mozaika, jedan efektan i zahvalan komad pronašli smo na policama modne kuće C&A. Riječ je o hlačama koje će se dobro uklopiti u svaku priču i koje neće tako brzo dosaditi!

C&A

C&A

Ove hlače stižu u nepogrešivoj, za sve outfite pogodnoj bež boji. Riječ je o modelu srednje visokog struka izrađenom od mekane rastezljive tkanine s naborima u struku s nogavicama ležernog kroja duljine do gležnja.

Foto: C&A

Foto: C&A

Ukratko - dobra kupnja! Cijena iznosi 39,99 eura.


VIŠE O TEMAMAhlačeC&Aženske hlače
Povezano