Bvlgari Rose Goldea sa šarenim potpisom genijalnog Jackyja Tsaija

Piše: K.L., Zagreb
Objavljeno 17.10.2018.

1

Bvlgari Rose Goldea Jacky Tsai Edition

Bvlgari Rose Goldea Jacky Tsai Edition

Slavljeničko izdanje Bvlgarijevog mirisnog hita Rose Goldea osvaja jedinstvenim kreativnim izričajem suvremenkog kineskog umjetnika Jackyja Tsaija

Bvlgari je pripremio jednu pravu mirisnu poslasticu za listopad! Na tržište je, u ograničenoj seriji, stiglo novo, slavljeničko izdanje mirirsnog bestselera Rose Goldea, i to u ruhu koje će oduševiti ljubiteljice boja i razigranog dizajna.
Novi Bvlgari Rose Goldea nastao je u suradnji sa svjetski poznatim i priznatim kineskim suvremenim umjetnikom Jackyjem Tsaijem, koji već godinama uspješno kreativno plovi i balansira između krajnosti. Njegov jedinstveni stil nerijetko se referira na zapadnjački pop-art, i to u kombinaciji s istočnjačkom egzotikom. I upravo to najbolje se da vidjeti na bočici novog Bvlgarijevog parfema, koja je šarenija i otkačenija nego ikad prije.Bvlgari Rose Goldea Jacky Tsai Edition na tržište je stigao u izdanju od 90 ml EdP.

VIŠE O TEMAMAJacky TsaiBvlgariženski mirisiBvlgari Rose Goldea
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se