Burger King odsad na još jednoj lokaciji u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.11.2018.

3

Burger King u City Centeru one East u Zagrebu

Burger King u City Centeru one East u Zagrebu

Burger King je odsad dostupan i u City Centeru one East u Zagrebu, a uskoro planira otvoriti još 15 poslovnica u Hrvatskoj

Otvaranjem poslovnice u City Centeru one East u Zagrebu nastavlja se širenje Burger Kinga na našem tržištu. Vlasnik Burger King franšize za Hrvatsku, tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o., kao nositelj razvojne franšize, nakon poslovnice u Splitu i Zagrebu, planira otvoriti još 15 poslovnica i to na više lokacija u većim hrvatskim gradovima.
Tvrtka Kraljevi Restorani d.o.o. nositelj je franšize za Burger King a u Hrvatskoj je stekla pravo za razvoj i otvaranje svih budućih Burger King objekata. Iza tvrtke Kraljevi Restorani stoji uspješan Australac hrvatskog podrijetla, gospodin Mark Bob Ivančić, koji u Australiji u svom vlasništvu već ima nekoliko poslovnica koje posluju po Burger King standardu kao i nekoliko restorana poznatog američkog lanca Outback Steakhouse.
Prva poslovnica u Hrvatskoj otvorena je 2014. godine na odmorištu Draganić-jug na autocesti A1, a godinu dana kasnije otvorena je i poslovnica u zagrebačkom Arena Centru, obje u vlasništvu tvrtke Marche.  Splitska poslovnica, otvorena 2017., označava početak daljnjeg razvoja ovog popularnog fast food lanca.

VIŠE O TEMAMABurger KingCity Center OneBurger King ZagrebCity Center one East
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se