Bubbletea24 magnet za poznate Splićanke

Piše: CroModa, Zagreb, Split
Objavljeno 30.11.2012.

1

Bubbletea24 – inovativan njemački koncept bara s organskim čajevima baziranim na prirodnim sastojcima s dodatkom ukusnih bobica Boba pops otvorio je svoja vrata u Splitu

Na današnjem VIP otvorenju okupili su se brojni ljubitelji i poznavaoci ovog jedinstvenog napitka, koji će odsad u Obrov ulici 9 moći birati između raznih okusa čaja i bobica, ali i napitaka na bazi mlijeka ili jogurta.
Među prvima su, odmah nakon otvorenja, ponudu čajeva Bubble Tea isprobale poznate Splićanke Nataša Bebić, Ana Čagalj i Kristina Đanić, koje je za njih i ostale uzvanike pripremala domaćica Marijana Batinić, a svi su zajedno uživali u zabavnom programu i akrobacijama u izvedbi članova splitske udruge Hram.
Porijeklom iz Tajvana, čajevi Bubble Tea u rekordnom su roku osvojili cijelu Aziju, Australiju, Sjevernu Ameriku te naposljetku Veliku Britaniju i Njemačku te stekli kultni status. Dokaz tomu su deseci barova BubbleTea24 u Njemačkoj, Italiji i Rusiji te brojni drugi lanci koji u svojim napicima koriste bobice Boba pops, proizvedene u Njemačkoj. Upravo su te jestive bobice bogate željezom, kalcijem i vitaminom C posebnost 100 % organskih Bubble Tea, koje žvakanjem pucaju i oslobađaju voćni sirup. Osnova napitka su organski zeleni, crni ili Rooibos čajevi kojima se po želji dodaju mlijeko, voćni sirup ili jogurt te usitnjeni led, a jedini voćni sirup korišten u biljnim bobicama (Boba pops i Tapioca pearls) je poznati francuski sirup 1883 de Philibert Routin, proizveden isključivo od prirodnih aroma najboljeg biranog voća, orašastih plodova i začina. Zbog svih ovih razloga čajni napitci iz ponude BubbleTea24 predstavljaju zdravu alternativu mnogim drugim pićima na tržištu.

VIŠE O TEMAMABubble Teaorganski čajeviNataša BebićAna ČagaljKristina ĐanićMarijana Batinić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se