Brojni poznati na otvorenju trgovine branda Foch u Zagrebu

Piše: CroModa, Foto: Domagoj Biondić
Objavljeno 09.03.2016.

152

U samom srcu Zagreba, u Gajevoj 4, FOCH odsad nudi najbolje od svoje ženske kolekcije. Pogledajte tko je sve došao na otvorenje.

Dizajnerica Vedrana Šehagić već dugi niz godina uspješno plasira FOCH u suradnju s četrdesetak prodajnih partnera u Hrvatskoj i regiji, a na Dan žena je otvorila prvu vlastitu trgovinu. U samom srcu Zagreba, u Gajevoj 4, FOCH nudi najbolje od svoje ženske kolekcije prepoznatljive kao savršen business casual odabir za urbanu ženu.
Popularna glumica Mila Elegović proglasila je trgovinu otvorenom simboličnim rezanjem vrpce nakon čega je slijedila modna revija.
"Ponosna sam što mogu „kumovati“ otvorenju trgovine jednog hrvatskog brenda! FOCH ima sjajnu kolekciju koja je nosiva u svakoj prigodi, a meni osobno su najdraže bunde koje su zaštitni znak ove modne marke i koje Vedrana Šehagić dizajnira s osobitom ljubavlju" – rekla je Mila Elegović.

Među brojnim gostima na otvorenju su bili Tihana Harapin Zalepugin, Nenad Korkut, Durđa Adlešić, Suzy Josipović Redžepagić, Elizabeta Gojan, Sanja Pilić, Ivana Matić, Martina Matušin, Nataša Svekler, Petra Grgičević Grčić, Zora Bjelousov, Lucija Biondić, Jasna Bilušić i Anita Malenica. Misica Antonija Gogić koja je prošle jeseni bila zaštitno lice FOCHA na svečanom otvorenju je prvi puta pokazala svoj trbuščić i obznanila sretnu vijest da u kolovozu očekuje bebu.

VIŠE O TEMAMAMila ElegovićAvenue Foch ParisVedrana ŠehagićTihana Harapin ZalepuginNenad KorkutDurđa AdlešićElizabeta GojanIvana MatićZora Bjelousov
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se