Britanska zvijezda Charlie Sparks premijerno u Hrvatskoj

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.05.2024.

0

Foto: Terminal V

Foto: Terminal V

Charlie po prvi puta dolazi u Hrvatsku na premijerno izdanje festivala Terminal V koji se se održati u Blissful Garden Resortu u Tisnom od 18. do 22. srpnja

Nova velika techno zvijezda, energični britanski DJ Charlie Sparks posljednje dvije godine strelovito se penje ljestvicama mladih DJ zvijezda. Po prvi puta dolazi u Hrvatsku na premijerno izdanje festivala Terminal V koji se se održati u Blissful Garden Resortu u Tisnom od 18. do 22. srpnja. Prvi veliki DJ nastup imao je prije dvije godine u Belgiji uz Judi Miller, Farah, Duckstera te je tada po prvi puta upoznao svoje glazbene idole, a nakon toga stvari su se pokrenule, a poslovi su se počeli nizati.

"Nikada nije bio u Hrvatskoj. Čuo sam puno lijepih stvari. Jako se veselim mom prvom dolasku u Vašu predivnu zemlju. Očekujem predivno sunčano vrijeme i dobru vibru od ljudi!" – izjavio je za Charlie na nedavno održanom Terminal V festival u Škotskoj.

Rođeni Londončanin nije znao za rave dok s 19 godina nije došao na putovanje upravo u Škotsku u kojoj je tada upoznao potpuno novi spektar glazbe. "Prije Techno glazbe slušao sam Eda Sheerana, Taylor Swift i sve glazbenike koji se vrte na UK top 40. Nisam znao da drugo postoji. Srećom istraživao sam i želio više dok nisam pronašao rave i techno glazbu, zaljubio sam se na prvu. Zahvalan sam da mogu uživati u toj glazbi. Smatram se privilegiranim da mogu raditi kao DJ!” – otkriva Charlie.

Njegova karijera počela je tijekom studija arhitekture kada je ušao u svijet brze techno glazbe. Baš kao i arhitektura, svaki aspekt njegove glazbe je posebno dizajniran za generiranje određenih emocija i kontrolu atmosfere kako bi zarobio slušatelja. Kao rezultat toga, Charlie je uspio osmisliti svoj zaštitni znak zvuk pun energije, ritmičko lupanje koje naelektrizira plesne podije diljem svijeta.

Uz njega, na Terminalu V će nastupiti i drugi poznati DJ-i techno scene kao što su Mall Grab, MRD, SNTS, Funk Assault, Horsegiirl, Dyen, KI/KI, Adiel, Hannah Laing, Kettama, koji će nastupiti na čak pet pozornica na otvorenom, uključujući kultnu Barbarella's, izoliranu pozornicu Olive Grove, epsku Main Stage i izvanrednu Beach Stage. Svaka pozornica imat će jedinstveni dizajn i vrhunski zvuk, jamčeći tako raznolike glazbene doživljaje od kojih je svaki poseban. U pet festivalskih dana posjetitelji će uživati u izoliranom prirodnom okruženju, adrenalinskim vodenim sportovima, boat after partijima. Trenuci odmora od vrhunskih partija rezervirani su pak za opuštanje u prirodi, okruženi bogatom ponudom lokalne hrane i kulture.. Velika je ovo vijest i za hrvatski turizam jer ovaj po DJ MAG-u najbolji britanski festival redovno okuplja desetke tisuća posjetitelja od kojih će mnogi našu će zemlju posjetiti po prvi put.


VIŠE O TEMAMAThe Garden Resortglazbeni festivaliTisnoTerminal V CroatiaCharlie Sparks
Povezano