Britanci žele domaću publiku i izvođače na Hideout festivalu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2012.

0

Svi žele na Hideout festival!

Svi žele na Hideout festival!

Hideout festival ove se godine odlučio približiti domaćoj publici i ukrcati DJ ekipe iz Hrvatske i cijele regije na svoju flotu

Ostalo je nešto manje od dva mjeseca prije nego se najišekivaniji glazbeni događaj ovog ljeta, Hideout festival ponovno vrati i zauzme cijelu plažu Zrće. Britanci su poznatnom broju s preko 100 inozemnih izvođača, trenutno vodećih zvijezda elektronske glazbe, odlučili pridodati izvođače iz Hrvatske i regije. Jednako tako suradnju žele učvrstiti Ex-Yu turnejom kojom će se više posvetiti domaćim posjetiteljima.


Preko 30 domaćih DJ-a nastupit će u 15 različitih klubova diljem regije i svi oni će imati priliku nastupiti na pozornicama Hideout festivala koji se održava od 28.lipnja do 1.srpnja.

Od lokalnih DJ ekipa i njihovih klupskih programa uvršteni su: Acilectro, Balance FM, Balkan Kolektiv, Big Mama Session, Black Light, CFSN, French Kiss FM Sarajevo, Kontra, Krunch it!, LoopJunkies, RMNG show, UES i UK Train. Velika promo turneja kreće po Hrvatskoj, Sloveniji, Srbiji i BiH. Riječki klub Palach i Balkan Kolektiv otvorili Ex-Yu turneju prošlu subotu, a kondicijske vježbe plesa traju sve do druge polovice lipnja.

Ulaznice za britansko tržište rasprodane u rekordnom roku

U sljedećim će vikendima u Rijeci, recimo, nastupiti Lemon, Mark Ash, E-Base, Bakka Gars i Ne Nox. U Ljubljani su Vladimir Ačić, Zero i Nina Hudej, dok su Kontra & A Skitzo u Sarajevu, a CFSN-ovci u Zagrebu. UES i KvArt će kroz Hideout launch party predstaviti Pirupu iz Italije te veliku zvijezdu UK Bass scene, Redlighta zajedno sa MC Dreadom.
 
Ulaznice za britansko tržište za drugi po redu Hideout Festival rasprodane su u rekordnom roku, manji broj istih dostupan je još samo za posjetitelje iz ExYu regije po cijeni od 415kn, odnosno 56,83€ u sustavu Eventima. Požurite po svoju ulaznicu i uz toliko poželjan line-up prepun svjetskih zvijezda i podržite domaće izvođače.

Pratite novosti na Hideout festival ExYu Facebooku i Hideout Festival ExYu Twitteru, kako ne biste propustili tulum u svom gradu.

VIŠE O TEMAMAHideout Festivalelektronska muzika




Povezano