BRAVO buvljak ove se subote vraċa u proljetnom izdanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2024.

0

Foto: Bravo buvljak

Foto: Bravo buvljak

Nakon uspješno održanog prvog BRAVO buvljaka u studenom prošle godine, skupina prijatelja odlučila je ponovno isprazniti svoje (pretrpane) ormare

Ovoga puta posjetitelje očekuju proljetna i ljetna odjeća, ususret visokim temperaturama, no i različiti predmeti uredskog inventara budući da se domaćin buvljaka, reklamna agencija Utorak_biro za propagandu, uskoro seli na novu adresu. BRAVO buvljak na taj način poprima obilježja i mini garažne rasprodaje, a moći će se pronaći samostojeće vješalice, police, kauč, slike i printevi i još mnogo toga.

Svi koji ove subote, 11.05.2024., dođu u Preradovićevu 34, od 11 do 16 sati, naravno, naći će odjeću i za cure i za dečke - novo, očuvano, dizajnersko, high street, second hand, za svakoga ponešto.

Buvljak se nastavlja pod sloganom "Migracija odjeće iz dobrih u još bolje ruke" jer izlagači vjeruju kako njihova zaboravljena odjeća može naći put i do nekog drugog ormara.

Levi’s traperice, košulje, haljine, Lazyoaf, Acne, Delikatessen, Cos, Asos, Ray Ban naočale, adidas, Massimo Dutti, Zara, Mango, Max Mara, Paul Smith, United Colors of Benetton i mnogi drugo brendovi vas čekaju na jednom mjestu u Preradovićevoj 34.

Vrata su otvorena svima koji podržavaju "kružnu modu".


VIŠE O TEMAMABravo Buvljakmodni buvljaci
Povezano