Branka Bebić Krstulović ima opasno dobre hlače

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.04.2023.

0

Foto: Bojan Zibar

Foto: Bojan Zibar

Najbolje žensko društvo, obilje zabave, premijera filma i mnoštvo bogatih poklona privukli su zaljubljenice u Kaptol Boutique Cinema, a našu pažnju privukao je styling Branke Bebić Krstulović

Hit komediju "Mafija Mama" sinoć su u Kaptol Boutiqueu Cinema gledale i brojne posjetiteljice na dosad najposjećenijoj Tres Chic pretpremijeri. Ovaj poznati koncept okupio je preko 500 gošći željnih opuštanja i čarolije velikog platna.

Filmski izlazak ovoga puta je bio I dodatno obogaćen nastupom – nedavno lansiran singl Lane Jurčević “Tipično muški” koji je u sedam dana prikupio oko 2 milijuna pregleda,  pjevačica je izvela premijerno praćena plesačicama, a pjesma se pokazala kao savršen singl  za tipično ženski izlazak!

Pretpremijeru i ugodnu večer uz koktele nisu propustile brojne poznate dame s hrvatske scene, a našu pažnju privukla je trendovska kombinacija Branke Bebić Krstulović. Branka je svoje nepogrešivo izdanje upotpunila ženstvenim cipelama i blejzerom u hit nijansi zelene boje, a možda i najbolji dio cijele priče su hlače visokog struka s efektom kože.

Branka Bebić Krstulović u društvu Aleksandre Dojčinović

Branka Bebić Krstulović u društvu Aleksandre Dojčinović

Je li Branka pogodila s ovim izdanjem, prosudite sami.


VIŠE O TEMAMABranka BebićKaptol Boutique Cinema
Povezano